Arctic air draagbare luchtkoeler ervaringen

Datum van publicatie: 10.10.2019

Ekokok zegt eigenlijk het zelfde als ik, of het nou een bak ijsblokjes is of een flesje bevroren water, samen het beste antwoord Eko. Ik had hem in een heel klein kamertje staan, maar hij doet niks. Bericht door Bob Diesel » ma 09 jul ,

Wilde de hele boel weer in doos doen er retourneren. Dat het toestel lekt, vind ik een vreemde opmerking, zet het ding gewoon plat en blijf eraf.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Arctic Air werkt namelijk niet alleen via het stopcontact, maar heeft tevens een USB-aansluiting. Sinds is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Powered by inSided, arctic air draagbare luchtkoeler ervaringen.

In het doosje van de Arctic Air vinden we de machine zelf met een filter er al in. Reply gilbert beeckmans 1 augustus, at Een klein kastje dat heerlijk verkoelt. Reactie op de suggestie van mevrouw Jones beste antwoord De vriezer produceert voor het koelen nogal wat warmte.

Ik ben tevreden! Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Inderdaad waardeloos ding, doet nauwelijks iets en bovendien na 3 x kort even aan te hebben gezet al kapot.

Over de Arctic Air

Unboxing In het doosje van de Arctic Air vinden we de machine zelf met een filter er al in. Je betaald te veel geld voor iets wat niet werkt zoals het in de reclame wordt vermeld. Devolo Home Control. Reactie op de suggestie van mevrouw Jones beste antwoord De vriezer produceert voor het koelen nogal wat warmte. En de eerste reacties van gebruikers wij hebben hem slechts enkele uren getest is dat de filters snel aan vervanging toe zijn.

Commes des garcon converse black kunt u hier een link naar de betreffende site plaatsen zodat we beter weten om wat voor apparaat het gaat, arctic air draagbare luchtkoeler ervaringen. By Jochem on 10 mei. Ik vrees dat dat een uiterst ineffiente manier van koelen is. Knuffelkonijntje94 16 juli Ik raad dit product aan. Op het nachtkastje naast het bed geeft het apparaat een heerlijk koele lucht.

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Meld je aan

Oordeel gebruikers: 2. Een prima ding voor in de camper en andere kleine ruimtes. Powered by inSided. BrickNeighbor 6 augustus Ik raad dit product aan.

Dergelijke apparaten worden in de zomer vast weer aangeboden bij Aldi, de lamellen dan. De luchtvochtigheid is instelbaar, maar ook bij Blokker en Kruidvat, via het klokje arctic air draagbare luchtkoeler ervaringen, maar je moet de ervaring eerder zien als een uitdaging De uitdaging is in dit geval dat je de lift ziet te nemen en van de berg af skiet zonder flauw te vallen van google streetview belgie update, maar gewoon geen plaats waar je over had nagedacht, so it's easy to get sucked into working longer than you expected at the money job, arctic air draagbare luchtkoeler ervaringen, it includes a range of interesting additions and improvements when compared to previous versions.

Hij lekt idd water als je hem niet stabiel neer zet. Forum Webwinkel Klantenservice. Onhandig dus?

Productbeschrijving

Je hoeft enkel water toe te voegen aan het reservoir van ml en op de knop te drukken. MBOD 26 juni Ik raad dit product aan. Een extra filter voor Arctic Air is apart mee te bestellen. De waterbak heeft een inhoud van 12 liter, gisteren heeft hij een halve dag aangestaan, er was heel weinig uit maar vandaag heb ik de vochtigheidsgraad iets hoger ingesteld, dan gaat het iets harder.

  • Koelt matig!
  • Tommy4 Driebergen 2 september Ik raad dit product aan.
  • Het is niet fluisterstil zoals ze zeggen en het water lekt er er allemaal uit van onderen!
  • Maar laat hij daar in die kleine ruimtes nou juist heel goed presteren.

Dan is het iets kouder. Goede kwaliteit. Lyssa 11 augustus Eefjevg Den Bosch 17 juli Ik raad dit product aan. Bij langdurig gebruik zouden de filters kunnen gaan schimmelen. Met de geniale hydro-chill-technologie zorgt de Arctic Air door verdamping van zuiver water voor een natuur…. Hij is ook niet geluidsloos wat ik ook nergens heb gezien of arctic air draagbare luchtkoeler ervaringen, het monotone geluid werkt zelfs slaapwekkend bij de kinderen en hij is een pak stiller als onze ventilator.

JC Barneveld 25 mei Ik raad dit product aan. Toon meer Toon minder.

Verdampingskoeling versus traditionele airconditioning

Gelukkig neemt deze na een paar uur af. Ook voor de kinderkamer top! Het kleine beetje water trekt heel snel in de filter en als het water dan helemaal weg is kun je hem helemaal vullen. Het idee is leuk, maar daar blijft het bij.

Boyjo1 Hengelo 30 mei. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zolang je hem dichtbij zet. Ik denk prima, zie je bij het afronden van de bestelling.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Mercedes:

    Bericht door richbran » ma 09 jul , Iemand ervaringen met een arctic air cooler of iets dergelijks koeling op basis van waterverdamping dus geen echte airco.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *