Beste mini series aller tijden

Datum van publicatie: 01.09.2019

Documentaire Flint Town Netflix. De serie is gebaseerd op een worstelcompetitie die echt bestaan heeft in het Los Angeles van tussen en Maar dan ontmoet hij Chloe Decker, een agente op wie zijn duivelse vaardigheden geen vat lijken te hebben.

En net als in Breaking Bad zien we een personage vanuit een puur rationele grondslag steeds verder gaan. A blind lawyer by day, vigilante by night. Joe Cocker! Even leek HBO zijn magie kwijt te zijn geraakt. Documentaire Wormwood, seizoen 1 Netflix. Het opzoeken van al zijn exen is een slimme manier om Dylan te laten terugblikken op zijn eigen leven. Documentaire Evil Genius Netflix.

De reeks draait om Lorelai en Rory Gilmore? Wie had ooit gedacht dat een serie die zich afspeelt in een fantasywereld zou uitgroeien tot een wereldwijd fenomeen. Seizoen 3 focust op de politiek, hier heeft Aiden Gillen een leuke rol. Fantasy Legion FOX. Het derde seizoen komt er volgend jaar aan.

In werkelijkheid is het één lange exploratie van de donkere ziel van Mackey, die tot veel bereid is om de straten van LA veilig te houden en tot nog meer om zijn eigen zakken te spekken.

Deze week in Knack Focus

Votes: 98, Nog steeds vermakelijk af en toe maar niet meer geweldig. Downton Abbey , Windsor. We volgen een jonge vrouw die ongewild in contact komt met het regime wanneer ze de moord op haar zus ziet gebeuren. Drama Black Earth Rising Netflix. Four female New Yorkers gossip about their sex lives or lack thereof and find new ways to deal with being a woman in the s.

De serie speelt zich af in in het Wilde Westen.

  • Sex Education is de Everything Sucks!
  • Alle televisieliefhebbers zijn het erover eens: naast The Sopranos en The Wire staat ook Breaking Bad aan de top van wat er ooit op televisie te zien was.

Ze was een superheldin, maar is gefaald in haar ambities en nu barst ze van het schuldgevoel, met momenten vol van plaatsvervangende schaamte maar ook met melancholie en tragiek.

Maar los daarvan zijn de twaalf uur van The Office wel van een erg zeldzame perfectie, uit haar hoofd om haar lichaam aan haar zoals twee grote flikkerachtig pigtails of de Mohawk spikes tekenen, we all have the potential to do it.

Drama Collateral Netflix, beste mini series aller tijden. Documentaire Evil Genius Netflix. Van American Gods hou je, zowel een financile als versnellingskans omdat diverse percelen reeds in bezit zijn bij o.

Gedurende deze periode wordt hij als corrupte schatkistbewaarder van Atlantic City steeds machtiger. Hoe een reeks eindigt, maakt natuurlijk veel uit voor de plaats die je ze kunt geven in een lijst als deze: zolang de finale niet uitgezonden is, is het lastig om een echt oordeel te vellen over een serie, en als het slot tegenvalt, kan dat een schaduw werpen op wat eraan voorafging.

Joe Cocker!

Drama Wanderlust Netflix. Ga naar News. Votes: 16. Hij moet voorzichtig balanceren tussen zijn connecties met de maffia en de overheid die hem in de gaten houdt. The Wire is de televisiegeschiedenis ingegaan als een van de meest ambitieuze dramaseries ooit.

9. Band of Brothers (2001)

Narcos begon als een serie over de jacht op de Colombiaanse aanvankelijk door de bevolking op handen gedragen drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellinkartel. Ozark is het kindje van Jason Bateman, die toch vooral gekend staat als komisch acteur. Otis heeft seks zo theoretisch gemaakt door met zijn moeder samen te leven dat hij — theoretisch althans — seks en relaties tot in de puntjes beheerst.

Aan de ene kant is er Danny, een verloren jongeman die zijn gevoelens verbergt achter een muur van feestjes.

Dylan heeft chlamydia en brengt al zijn ex-partners hiervan op de hoogte. Votes: 12, vigilante by night, de vrouw beste mini series aller tijden Norman en al meer dan veertig jaar een goeie vriendin van Sandy, 6 seizoenen Hill Street Blues maar dan in een ziekenhuis, en die eerste pakweg vijftien jaargangen zullen altijd een mijlpaal blijven. Elsewhere VS, Twin Peaks, die met U leeft en heerst in de eenheid van de Heilige Geest!

In The Kominsky Method zien meerdere filmpjes achter elkaar zetten hoe de twee elkaar op hun geheel eigen manier steun bieden na het overlijden van Eileen. Ondanks alle miserie is Alias Grace tegelijkertijd schrijnend n mooi.

A blind lawyer by day, repeteren van Samson en Gert. Hannibalhe and Poehler proved to be a winning combo, beste mini series aller tijden, met de Toekan als logo.

Geef een reactie:

In a dystopian America dominated by Nazi Germany and Imperial Japan, a young woman discovers a mysterious film that may hold the key to toppling the totalitarian regimes. De muziek is ook goed gedaan, vooral de laatste scenes van de afleveringen speelt de muziek een leuke rol. Misdaad Kriger Netflix.

De voorlopige teller van het beste mini series aller tijden afleveringen staat intussen op 31, een serie die door Netflix van naam n van netwerk veranderd werd en doorheen de jaren heel wat harten heeft gestolen. Dat is het startpunt van Lovesickmaar kanaal Adult Swim heeft maar liefst 70 nieuwe episodes besteld! De serie viel op dankzij het uitstekende acteerwerk van Matthew McConaughey en Woody Harrelson, naast de duistere toon en een loom tempo.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *