De dwaze herder maastricht

Datum van publicatie: 21.07.2019

Buiten is er voor kinderen genoeg te doen. De wachttijd was onacceptabel lang, zeker een uur en een kwartier. Alleen de saus bij een van de vier gerechten was niet correct.

Heel slecht naar de keuken moeten gaan om iets te drinken te bestellen. Als wij weer in de buurt zijn komen we zeker nog eens terug! Is dit een Midden-Europees restaurant? Na een leuke middag met de kids in de speeltuin toch besloten om een hapje te gaan eten bij de dwaze herder, besteld pannenkoek, sate en mossel en kinderfriet na een drie kwartier of wel langer eindelijk ons eten, de helft niet geleverd en de friet voor vier personen kon ook wel voor twee personen zijn.

Golfcourse Het Rijk van Margraten. Bernard Karsten.

Aan de slag. Alle talen. Ik kom regelmatig bij de Dwaze herder. We gaan zeker nog eens terug. Gronsveld Limburg 46,56 km.

Na heel lang wachten was het eindelijk zover. Geen aanrader. Gisteren bezocht met 15 personen.
  • Engels 7.
  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Zeker geen aanrader!

Meer informatie

Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? De kaart is best gevarieerd, prijzen zijn gemiddeld. Ik had samen met mijn schoonvader de Chateau Briand besteld en deze werd zeer mooi samen met gebakken aardappelen en groente aan tafel geserveerd.

Familiedag gehad. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?

Ruim voldoende. Op aanraden van kennissen hier gaan eten met de kinderen. Kinderen lopen vrij rond en het terrein ligt mooi. Profiel Lid worden. Maastricht 47 Start: Maastricht Fietsroute 46,77 km. Bedank Jinnne.

Grote plaatsen met restaurants

Bedank Steven D. Frans 4. Community Hoe was jouw ervaring? Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten. We kregen wel een nieuwe, werd ook niet meer naar omgekeken. Beoordeeld op 30 december Kindvriendelijke locatie. Datum van bezoek: juli Bij de pannenkoek de siroop en poedersuiker vergeten, maar die was even slecht? Wij bestelden de aspergeschotel met gerookte zalm.

Hoe was jouw ervaring?

Kies dan voor een Premium-lidmaatschap en laat alle advertenties als sneeuw voor de zon verdwijnen. Kun je bij dit restaurant reserveren? Beoordelingen filteren. De smaak was perfect! Slechte prijs kwaliteit verhouding, bediening is meer met zichzelf bezig en heeft het erg gezellig.

Matig hof van eeden utrecht. Serveert dit restaurant alcohol. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Tijd voor de dwaze herder maastricht. De ballenbak ziet er niet fris uit en met de toestellen wordt geschoven door de grotere kinderen. Waarderingen en beoordelingen 3,5  77 beoordelingen. Naast prachtige groene gebieden en de mooiste uitzichten kun je hier ook genieten van oude pittoreske kerkdorpjes.

Link openen in de route.nl app

Genoten van het zonnetje, vriendelijke bediening. Log in met Google. Ik vraag me wel af hoe het met de hygiëne gesteld staat gezien er bij deze grotere gelegenheden vaker misstanden worden aangetroffen. Fam Vrancken.

Wil je meer weten over cookies. Eten was wel ok maar niks bijzonders. Nou, de eerste en de laatste keer?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ninon:

    Hierdoor worden jouw routes vindbaar voor andere fiets- en wandelliefhebbers en kun je ze samen met vrienden en familie fietsen of wandelen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *