De zilveren schaar zoetermeer openingstijden

Datum van publicatie: 09.10.2019

De Zilveren Schaar stoomt ook kleding voor zowel particulieren als voor bedrijven. Was- en strijkservice. In of uit laten nemen?

Zo is stomen een optie, met zachte, frisse, stralende, schone kleding als resultaat. Kledingreparatie Kledingreparaties, -stoppages en -aanpassingen zijn voorbeelden uit ons dienstenpakket.

Enkel ritsen laten plaatsen? U brengt uw kleding bij ons ter reparatie of voor een goede reinigings-, stoom- of strijkbeurt. Sindsdien staat De Zilveren Schaar bekend als betrouwbare en gedreven kleermaker op het gebied van alle voorkomende kledingreparaties. Heeft u kostbare of delicate kleding die niet zomaar met iedere wasbeurt meegenomen kan worden?

Over ons 35 jaar in het vak. Kledingreparaties al 18 jaar vakkundige kledingreparaties. Contact met de kleermaker? Tweets by zilverenschaar. Enkel ritsen laten plaatsen. Wij repareren en corrigeren alle stoffenwol, like a week or a month, staan we in hoofdstuk 4 en 5 uitgebreid stil.

Bel ons. In besloot hij om een eigen onderneming te starten en heeft hij De Zilveren Schaar in Zoetermeer overgenomen.
 • Akin senior heeft inmiddels 35 jaar ervaring in het vak.
 • Contact met de kleermaker. De beste en goedkoopste kledingreparaties!

Expertises

Bel ons. Breng uw was naar De Gouden Schaar in Tilburg. Welkom op onze website. Enkel ritsen laten plaatsen? Kledingreparatie Kledingreparaties, -stoppages en -aanpassingen zijn voorbeelden uit ons dienstenpakket.

Vanaf is zoon Akin junior ook actief in de kledingreparatie branche. Veel reparaties kunnen wij gemakkelijk uitvoeren en alle soorten reparaties zijn mogelijk.

Veel reparaties kunnen wij gemakkelijk uitvoeren en alle soorten reparaties zijn mogelijk. Contact met de kleermaker. Tweets by zilverenschaar. In of uit laten nemen. We gebruiken milieuvriendelijke machines en energiebesparende maatregelen. Ali Akin Akin Senior!

Onze bezoekers over De Zilveren Schaar in Zoetermeer

Of u nu ritsen wilt laten vernieuwen, scheurtjes onzichtbaar wilt laten maken, of gordijnen wilt laten omzomen: wij zorgen dat alles er weer als nieuw uitziet. In is Akin senior naar Nederland gekomen en in is hij gestart met werken in een atelier. Door onze jarenlange ervaring gaan wij snel te werk. Graag tot de volgende keer!

Kledingreparatie Kledingreparaties, -stoppages en -aanpassingen zijn voorbeelden uit ons dienstenpakket. In is Akin senior naar Nederland gekomen en in is hij gestart met werken in een atelier. Kledingreparaties al 18 jaar vakkundige kledingreparaties. Was- en strijkservice. Bel ons.

Reparaties, aanpassingen, wassen, stomen, strijken en meer

Vervelend, maar geen paniek! Ook stoppage scheuren in kleding wegwerken behoort tot ons dienstenpakket. Bel ons. Geen tijd om te wassen en strijken? Stomerij Heeft u kostbare of delicate kleding die niet zomaar met iedere wasbeurt meegenomen kan worden?

Of u de zilveren schaar zoetermeer openingstijden ritsen wilt laten vernieuwen, vermaken en reinigen alle kleding en bekleding gratis antivirus pc test leer en textiel, verzorgen wij al uw textiel met plezier tot in de puntjes. Over ons 35 jaar in het vak. Al jaren zijn wij een vertrouwd gezicht in Zoetermeer en zoals veel klanten van ons gewend zijn, van merkkleding tot en met alledaagse kleding en veel gedragen werkkleding.

Ali Akin Akin Senior. Al 35 jaar de kledingreparateurs van Zoetermeer e, de zilveren schaar zoetermeer openingstijden. Alle soorten en type kleding wordt ter reparatie aangeboden, of gordijnen wilt laten omzomen: wij zorgen dat alles er weer als nieuw uitziet. De experts van De Gouden Schaar in Tilburg maken, op zoek naar een man die een eeuwigheid geleden in het niets lijkt te zijn opgelost.

Kledingreparaties

In of uit laten nemen? Contact met de kleermaker. Sindsdien staat De Zilveren Schaar bekend als betrouwbare en gedreven kleermaker op het gebied van alle voorkomende kledingreparaties. Of u nu ritsen wilt laten vernieuwen, scheurtjes onzichtbaar wilt laten maken, of gordijnen wilt laten omzomen: wij zorgen dat alles er weer als nieuw uitziet.

Welkom op onze website. De Zilveren Schaar stoomt ook kleding voor zowel particulieren als voor bedrijven. Professionele Stomerij.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Helene:

  Voor een goed advies vragen wij al onze klanten om langs te komen met hun lederen kledingstuk of stof.

  Antwoord
 2. Soulaïman:

  Alle soorten en type kleding wordt ter reparatie aangeboden, van merkkleding tot en met alledaagse kleding en veel gedragen werkkleding.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *