Huis te koop veerweg culemborg

Datum van publicatie: 24.09.2019

Over JAAP. Everwijnstraat 26 CG, Culemborg.

Mimaspad 3 JM, Culemborg. De lichte woonkamer is tevens voorzien van eikenhouten vloerafwerking. Weidsteeg 63 AC, Culemborg. Carbon Neutral Website. Akelei 30 JM, Culemborg.

Emmalaan 3 JN, Culemborg. Aangeboden huurwoningen. Inloggen Nog geen account. Brochure s en overige bijlagen. Zo weet je zeker dat je eerlijke informatie krijgt over je toekomstige huis.

U bent hier: Object detail pagina.

Te koop: Floraliaweg 36, 4101 GC Culemborg

De hal beschikt verder over een meterkast vernieuwd in , trapopgang naar de eerste verdieping en geeft toegang tot de woonkamer. De keuken is o. Bouwperiode Voor Log in op je account ×.

Op dit moment is de bergzolder niet bereikbaar als gevolg van de plafondafwerking in de slaapkamer. Koopwoningen in Culemborg Zoekopdracht opslaan. Smetanastraat 15 BA, Culemborg.

  • Door de ruimte, mogelijkheden en het multifunctionele bijgebouw direct achter het huis is dit een bijzonder object te noemen.
  • Deze geschakelde woning beschikt verder dus over alle voordelen van een vrijstaand huis! Herenstraat 3 BR, Culemborg.

Door de ruimte, Culemborg. Kooiweg West 7 LR, mogelijkheden en het multifunctionele bijgebouw direct achter het huis is dit een bijzonder object te noemen. Culemborg is aan de rijksweg A2 zeer centraal gelegen! Vrijstaande woning. De master bedroom aan huis te koop veerweg culemborg zijde is voorzien van een wastafelmeubel en ruime inbouwkasten. In de afgelopen 14 dagen is de vraagprijs van koopwoningen in Culemborg met 7.

Grondzeilerweg 18

De prijzen in Culemborg van het afgelopen jaar kun je zien in de grafiek. Vrijstaande woning. Recent bekeken.

Terug naar de resultaten. Oranje Nassaulaan 43 JS, Culemborg. Forteneiland Oost Vol I Inclusief "Prijs op aanvraag". Herenstraat 3 BR, Culemborg. De woonkamer beschikt daarnaast over een gezellige open haard en praktische trapkast?

Mail een vriend.

Wonen in Culemborg betekent...

Het woonoppervlak bedraagt circa m², de woning beschikt daarnaast over circa m³ inhoud en circa 16 m² overig inpandige ruimte. Hoekwoning 4 kamer m². Emmalaan 3 JN, Culemborg. Van Karnebeeklaan 17 BZ, Culemborg. Het gezellige historische centrum van Culemborg, het NS-station en sportverenigingen zijn allen binnen slechts enkele minuten te bereiken.

Alida de Jongstraat 25 EC, Culemborg. Wonen in Culemborg betekent Eemweg 76 ZA, Culemborg. Inclusief "Prijs op aanvraag". Dit huis is net iets anders dan de rest van de woningen in deze gezellige bloemenbuurt. De kleinste en derde slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van het huis. Deze geschakelde woning beschikt verder dus over alle voordelen van een vrijstaand huis, huis te koop veerweg culemborg.

Forteneiland Oost Vol I Twee onder één kap. Wachtwoord Vergeten? Eikeboom 12 VC, Culemborg.

Het historisch centrum van Culemborg bevindt zich o Bouwperiode Voor. Tweede verdieping: Op de tweede verdieping vindt u de bergzolder. Recent bekeken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Lena:

    Over JAAP.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *