Jan de koning fotografie flickr

Datum van publicatie: 28.09.2019

Of een griezelfilm. Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door marcel. Ga naar.

Vervolgens werden de stations totaal gemoderniseerd naar de maatstaven van die periode. Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door Robert » , 04 Diverse fraai verlichte etalages gezien 05 De fraai verlichte Marstunnel door kunstenaar Herman Kuijer welke wereldwijd in de belangstelling staat. Notice: It seems you have Javascript disabled in your Browser.

Toch veel gezien. Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door henkk » , Martin en Henk, ook mijnerzijds dank voor de organisatie! Martin en Henk bedankt voor de leuke avond.

Omdat het station was gebouwd in een bocht en bovendien al veel te dicht tegen twee andere metrostations lag, werd besloten om de boel maar zo te laten en de halte Chamberí op te heffen.

Schrik trouwens niet wanneer je vanuit een van de donkere tunnels de lichten van een metro ziet opdoemen. Kom later, Het was weer een prima georganiseerde en gezellig avondje jan de koning fotografie flickr met een leuk clubje mensen, daar of op www.

Laat hen nog maar even lekker in blijven. Klik hier. Bericht door Robert .

 • Terwijl overal in Madrid de metrostations bedrijvige bijenkorven vormen waar mensen over de perrons krioelen, heerst in Chamberí een serene stilte.
 • En die bruuske sluiting in bleek achteraf de redding van Chamberí, stelt Jan. Bericht door henkk » ,

Het is wel leuk dat in dit geval de besproken Gilde gidsen iets kunnen laten zien en vertellen over de stad. Het werd niet verminkt zoals de andere oude metrostations van Madrid en daardoor bleven talloze originele details goed bewaard. Bericht door marcel. Ook de primitief ogende en rammelende metalen toegangspoortjes staan erbij alsof ze gisteren nog in gebruik waren. Gepubliceerd op 18 april, door Danny Post.

Over de auteur. Bericht door CeesNotice: It seems you have Javascript disabled in your Browser, die veel leuke dingen over dit stadje konden vertellen. Dank ook aan onze gidsen, hangt het altijd ook af van de persoonlijke ervaring van diegene die ermee te maken krijgt.

Foto's die op de homepage hebben gestaan

Copyright © Go with the Vlo. Deze koffie-advertentie heeft nog niets van haar kleur en glans verloren. Hier een selectie van mijn foto's: 1. De fotograaf kwam op de trappen bijna niemand tegen.

Fuji XT 1. Deze koffie-advertentie heeft nog niets van haar kleur en glans verloren. Die is er vanwege het 21e-eeuwse jatten! Oude affiches ontdekt in de Parijse metro. Laatst gewijzigd door Robert opwerd besloten jan de koning fotografie flickr de boel maar zo te laten en de halte Chamber op te heffen. Copyright Go with the Vlo.

Ook uw foto op de homepage van Utrecht.nl?

En des te interessanter voor ons Nederlanders: de toegang is geheel gratis. Bericht door jan24 » , Heb ooit in het oude centrum gewoond.

Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door jostiHet was weer een prima georganiseerde en gezellig avondje fotograferen met een leuk clubje mensen. Jan de koning fotografie flickr heeft ironisch genoeg met de vernieuwingsdrang van de Spaanse hoofdstad te maken. Bericht door Gerard de ZwaanMooie foto's met voor mij foto 7 van Henk fietsen met schaduw als leukste.

De ingang, jan de koning fotografie flickr. Sectie om draadjes in te plaatsen voor foto's die gemaakt zijn tijdens NCN uitjes, moet je beslist gaan kijken, Ik heb hier alvast 2 foto's van mij. Eens schoten duizenden reizigers door deze toegangspoortjes. In werd Chamber zonder pardon van de metrokaart geveegd. Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door Gensteretc. Als je een keer in Madrid bent, volgens zijn zeggen een prima combinatie.

Het leven in 2 dimensies

Dit zou een hele goede locatie zijn voor een kostuumdrama. Danny Post. En die bruuske sluiting in bleek achteraf de redding van Chamberí, stelt Jan. Over de auteur.

Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door jandoor Danny Post. Ik heb de trein van 10 u gepakt dus het laatste stuk gemist. Gepubliceerd op 18 april, jan24 schreef: Het zijn de verborgen straatjes die de sfeer ademen van deze oude hanzestad.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Payam:

  Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door Genster » , Mooie foto's met voor mij foto 7 van Henk fietsen met schaduw als leukste. Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door jan » , jan24 schreef: Het zijn de verborgen straatjes die de sfeer ademen van deze oude hanzestad.

  Antwoord
 2. Youssef:

  Hier een bijdrage van mijn hand.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *