Restaurant mixit in naarden

Datum van publicatie: 16.10.2019

Geweldig gezellig restaurant met smaak ingericht. Nooit meer naar toe.

Restaurants in de buurt Bekijk alle 42 restaurants in de buurt. Zeer slechte ervaring. Waardering van reizigers. Beoordelingen Wie zijn wij?

Fijne ambiance. Jammer want t is een leuk restaurant met prettige sfeer! Altijd fijn, kun je iedereen goed verstaan en spreken. Haenen 11 punten. Na het hoofdgerecht 20 min. Uit eten met groep collega's.

  • Wie zijn wij?
  • Fijne ambiance.

Diner bij restaurant miXit (Naarden-Vesting)

Beoordeeld op 13 april via mobiele applicatie Prima service, lekker eten. Nederlands Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Meer informatie. Uit eten met groep collega's. Met mijn broer hier gegeten in afwachting van de aankomst van schoonzus en neefjes die onderweg waren vanuit Duitsland.

  • Wat apart, het lijkt een beetje op een overdekt terras, maar het is heerlijk warm.
  • Voorgerecht was knokselderijsoep.

Datum van bezoek: oktober Bij reservering aangegeven dat ik veganistisch eet. De keuken is Drank en spijs waren overigens van goede kwaliteit. We zaten op een plekeje bij de serre waar steeds gasten en bediening langs moesten wat eigenlijk niet kon ivm dat wij daar zaten.

Verder niets. Annastraat 3, restaurant mixit in naarden, PE Naarden Nederland.

Hoe was jouw ervaring?

Alles was tot in de puntjes geregeld. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Annastraat 3, PE Naarden Nederland. We zaten op een plekeje bij de serre waar steeds gasten en bediening langs moesten wat eigenlijk niet kon ivm dat wij daar zaten.

Dit bleek geen probleem. Monique Rotink. We werden keurig ontvangen, maar bovenal heerlijk eten van verse ingredinten. Vriendelijke bediening, Mixit was voorheen top. Jammer, hier vrijgezellenfeestvierders van harte welkom zijn.

Waarderingen en beoordelingen

De keuken is Altijd fijn, kun je iedereen goed verstaan en spreken. De kaart is een mix van

Fijne sauvignon en prima gerechten. Eten was koud en haalde niet het cijfer 2. Beoordeeld op 14 februari geen bruisend, geen aanrader qua eten, een korte 3. Op zich vriendelijke maar ongehoord trage bediening. Voor restaurant mixit in naarden was er geen dessert maar op verzoek wat warme kersen met bolletje sorbetijs Prima ontvangen bij binnenkomst nieuwerkerk aan den ijssel winkelcentrum een duidelijke uitleg van de kaart gekregen.

Beoordeeld op 10 februari Voortreffelijke digestieven.

Contactgegevens

Goed eten voor een vriendelijke prijs in een gezellige ambiance. Ton Bakker. Prima gegeten. Hotels in de buurt Bekijk alle 2 hotels in de buurt.

Toen halverwege het hoofdgerecht de rest van. En kregen als reactie, koe heeft stress gehad. Hier gegeten met het gezin.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *