Twee atomige moleculen ezelsbruggetje

Datum van publicatie: 09.10.2019

Citaat: annetjuh schreef op : Sos cas toa. Donald Duck. Citaat: Evatjuhhhh schreef op : Die driehoekjes zijn bij ons dus verboden, gigantisch verboden, bij natuurkunde dus omdat ze alleen voor sommige formules werken.

De kleine 2 heet index-getal. Gert-Kees van der Hoop De formule van de niet-ontleedbare stof is dan gelijk aan het elementsymbool samen met de toestandsaanduiding. Zoek meer berichten van EvilSmiley. Je kunt er ook voor kiezen om het ezelsbruggetje alleen te liken. Naamgeving chemische stoffen   Aan een formule van een stof kun je opmaken hoeveel atomen er in een molecuul zitten. Als er geen getal staat is het atoom maar één keer aanwezig: Dus in H 2 O zijn er twee H-atomen en één O-atoom aanwezig.

Sommige namen zijn historisch gegroeit en worden nog steeds gebruikt. Zoek meer berichten van Subject. Deze stoffen bestaan uit moleculen waarin altijd twee dezelfde atomen aan elkaar gekoppeld zijn.

Je twee atomige moleculen ezelsbruggetje dus ook een grote streep als je het op je toets ook maar ergens neerzet. Regels voor berichten! Van C is er n atoom en van O zijn er twee atomen max verstappen red bull.

Zo wordt huiswerk maken en leren een stuk leuker. Citaat: muts schreef op : e-es-et-ons-ez-ent Maar eigenlijk ken je die al.
 • Citaat: snoopy schreef op : haha
 • Gert-Kees van der Hoop

Navigatiemenu

Zoek meer berichten van Panini. Heb je een foutje ontdekt of heb je vragen over de website? Citaat: Andijvie schreef op : Voor Duits maakte we liedjes Heel makkelijk Als we een SO'tje hadden, moesten we klasikaal de voorzetsels op maat op tafel trommelen, echt leuk en leerzaam. Zoek meer berichten van annetjuh. Zie, 'k geef u thans, geleerden en leeken, ouden van dagen, frissche studenten, weinige regeltjes, die mij zijn gebleken, vaak nuttig te werken voor tal van docenten.

Om de eerste 31 getallen van Pi te onthouden.

Zelf verzinnen is toch moeilijker dan ik dacht. Markeer forums als gelezen? Zoek meer berichten van EvilSmiley. Twee atomige moleculen ezelsbruggetje atomen in een molecuul zijn vast aan elkaar gebonden. Zoek meer berichten van Breg. Als je niet kan onthouden dat Ag voor zilver staat, bedenk dan dat Ag staat voor "Ander goud" oftewel zilver.

Mnemonics:

Zoek meer berichten van snoopy. Alwien Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Alwien. Al deze stoffen bestaan uit moleculen met twee atoomen De zeven twee-atomige niet-ontleedbare stoffen waterstof - H 2 zuurstof - O 2 fluor - F 2 broom - Br 2 jood - I 2 stikstof - N 2 chloor - Cl 2.

Skilly Bekijk openbaar profiel Bezoek Skilly's webpagina!

Zoek meer berichten van bLoeSeMs. Niet-ontleedbare stoffen twee atomige moleculen ezelsbruggetje Er zijn maar niet-ontleedbare stoffen. Zoek meer berichten van Alkyone. Andere atoomsoorten wiens namen aangepast worden zijn:. Als je een profiel aanmaakt, kun je handige ezelsbruggetjes toevoegen aan je favorieten.

Je kent dat al van zuurstof, de formule hiervan is O 2. Zelf verzinnen is toch moeilijker dan ik dacht.

{dialog-heading}

Voeg deze dan snel toe. Zoek meer berichten van Skilly. De zeer onedele metalen.

Citaat: annetjuh schreef op : Sos cas toa. Regels voor berichten. Zoek meer berichten van muts Volgorde van de planeten vanaf de zon. Laurie Citaat: muts schreef op : e-es-et-ons-ez-ent Zoek meer berichten van Breg.

Diatomische moleculen zijn

Xander Smets 6. Zoek meer berichten van wiskunde. Zelf verzinnen is toch moeilijker dan ik dacht. Ezelsbruggetjes voor: Scheikunde Elementen, atomen, moleculen, formules en andere scheikundige begrippen kun je gemakkelijker onthouden met deze ezelsbruggetjes.

In CS 2 zijn er n C-atoom en twee S-atomen aanwezig, twee atomige moleculen ezelsbruggetje. Al deze stoffen bestaan uit moleculen met twee atoomen De zeven twee-atomige niet-ontleedbare stoffen waterstof - H 2 zuurstof - O 2 fluor - F 2 broom - Br 2 jood - I 2 stikstof - N 2 chloor - Cl 2.

Afkorting zilver.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Sumeya:

  Met de komst van de computer en de rekenmachine zijn er internationale afspraken gemaakt waarbij optellen en aftrekken en delen en vermenigvuldigen gelijkwaardig zijn geworden.

  Antwoord
 2. Damiaan:

  Alle categorieën.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *