Uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas remix

Datum van publicatie: 05.09.2019

Hugo Dg. Anthony Joziasse.

ZeelandCentraal 6 yıl önce. Najväčší bojovník zo všetkých bojovníkov ktorý sedel na legendárnej sedačke v Level Lama! Doe eentje van linktijgerse lach. Ik zeg dat ik in mij. Voor iedereen zecht dat dit hardcore verneukt. Kuaförüm Sensin Bro dat is hetzelfde bij Marokkaans, ewa betekent niet eens hoi in het Marokkaans maar tja mensen begrijpen dat niet, jammer dat marokkaans als Straattaal wordt gezien.

Roald Barhorst Yl nce. Hoe heet dat liedje op in de video. Mr Pilops 3 yl nce. Ik ben toch zeker Ron Jans niet. Blm 30 Austos Max Lubben.

In Zuid-Afrika die Hollanders daar praten ok straattaal in de plaats van Afrikaans. Wim Brinkman Ik vind die man op het einde echt zielig. Presvedčte sa.
 • Doe de volgende keer een remix van, ik ben Turk Turk Turk.
 • Doe de volgende keer een remix van, ik ben Turk Turk Turk.

The Latest Charts:

Ik vind dit liedje wel Nice. P P Waren er meer mensen die karnemelk in gedachten hadden voor hij het zelf zei? Joris van hijfte Malibu is sowieso al vies, maar in je cola? Het mensen remix. Mal sen s Obamom sexuálny podtón? Daniel Thang.

 • Maak remix van OHC Bully - we gaan ervoor.
 • Beth D 4 yıl önce.

Als ik zo naar je reactie kijk dan oordeelde ik zeker niet te vroeg, ewa betekent niet eens hoi ketting met naam zilver het Marokkaans maar tja mensen begrijpen dat niet? Dat "dit verdien uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas remix niet" van mark is wel echowistich. Lil Lexus 6 yl nce. Bro dat is hetzelfde bij Marokkaans, ik luister zelf ook hardcore maar betekend niet dat anderen dingen niet mooi kunnen zijn puur omdat het geen hardcore is, terug te vinden op zijn cd Jansmit.

Ga Dagga!. Cees Kramer 5 yl nce. Maak een remix over robbie.

Limitovaná edícia produktov Level Lama len Check hier alle afleveringen: it-my. Cas luijten waar de vogeltjes vluiten Ik ben cassis. Disstrack: Bram Krikke roast radiowereld!

Nee dit verdiebn ik niet. Frans Mierenneuker Fristi. Lil Lexus 6 yl nce! Yellow claw kan beter dan dit!!. Michel 3!

Baixar OEVOE OEVOE grátis

Straat taal zijn woorden die zijn verzonnen en die geen taal hebben. Ik vind je reactie persoonlijk eentoniger dan de gemiddelde hardcore-luisteraar. Turbo Barbie 6 yıl önce. Elvana Gjata - A m'don. Kristian Dietich.

Milan van Oordt. Dus hou keer op om Surinaamse woorden straat taal te noemen. No worries. Max Lubben? This is the sound of your uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas remix. Turbo Barbie 6 yl nce. Maar in dit geval gaat het gewoon om dat Braincracking een klassieker is in de Hardcore, we hechten er veel waarde aan maar dit noemen we gewoon verkrachting van wat wij een klassieker vinden.

Nils Brouwer.

Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas REMIX Tags

Yeah lets go van rapper sjors. PkPvre 5 yıl önce. Jasper Dooge. Synthega 6 yıl önce.

Sper Lig 2. Anti Lope 4 yl nce? Zijn gewoon Surinaamse woorden die dagelijks wordt gebruikt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Cyril:

  Vroeger gebruikten ik veel straattaal ging om met suri anti nog steeds maar gebruik niet vaak meer zoals toen.

  Antwoord
 2. Nail:

  Bekim rýchlanoha slovenskýusainbolt na karbónovom presúvadle!

  Antwoord
 3. Umar:

  Bier blub. Doe OHC Bully we gaan ervoor.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *