Wat is een schildpad pop waard

Datum van publicatie: 20.10.2019

Ook of ze eventueel nog gerestaureerd kunnen worden. Hallo Wat een geweldige leuke leerzame sait. Ik heb fotoos maar weet niet hoe ik die erbij kan zetten.

Maar ik heb jaren geleden op een rommelmaarkt een gietijzeren kopje gekocht waarvan ze zeiden dat het een mal van een schilpadpop was. Ooit heb ik ook een Schildpadpop gehad. Kunt u mij een tip geven, waar ik mijn baby popje kan laten taxeren? Ze is 80 cm en achter in staat Simba heefd slaap ogen zwatje schoentjes jurk en daar onder een broek met kant.

Dank je wel voor het compliment. En die boekjes zó leuk erbij!! Ingrid h.

Groeten Plaus. Handicare Trapliften! En poppen die echt aan voelen. Indien u de pop wilt verkopen, kunt u mij een mailtje sturen met een foto, eget consequat arcu.

Originele staat.

Goedendag, Ik heb hier een oude pop.

Filteren op

Het zou hier kunnen gaan om een AM pop met originele kleding, waarschijnlijk in redelijk klein formaat gezien het merkteken. Dank voor uw bericht. De joyrider elektrische rolstoel is het jongere broertje van de zinger. Dit wist de mevrouw mij te vertellen,van wie ik ze gekregen heb! De pop is 48cm hoog en in uitstekende staat perfecte vingers en voeten. De pop is

  • Bieden harry 1 apr. Schildpad popje in originele kledij  lengte van het popje is 17 cm afhalen
  • Ingelogd blijven.

Zodan, ik voelde me direct aangesproken door het tweede plaatje. Wel n armpje dat gelijmd is. Dit zal je wat is een schildpad pop waard nooit zien bij een antieke pop. Over de kleding van vroeger. De pop heeft dan ook een speciaal nummer op de rug. Is het merk geschreven op de kop in plaats van meegebakken, dan is dit een teken van replica? Oud schildpad popje Oud schildpad popje lengte 14 cm.

The Collectors Shop Dordrecht.

Waar vind ik….

Marijna, ik vind je boekje met die versjes zo leuk! Maar telkens toch weer naar die etalage, hé! Ben benieuw wat de waarde van deze pop is.

Mariandel, Wormer N. Ik heb haar al mijn hele leven en ik wil haar nu graag verkopen. Kunt u iets vertellen over deze popjes. Een antieke pop herken je ook aan de manier waarop een pop gemaakt is. Alvast bedankt grtn mario.

" Geniet nooit met mate ! "

Ik heb me op oudejaarsavond ingeschreven voor het programma op vtm,rijker dan je denkt, Ik wacht nu op een reactie, Wat ik zelf weet is dat de waspop Vlaams ,is. Vintage antiek baby pop schildpad schildpadpop Oude baby pop met bijpassend slaapzakje babypop. Het neusje is een beetje gedeukt. Ik heb een celluloid pop, zoals te zien is in dit artikel.

Hij heeft jaren op mijn kast gezeten, maar daar is ie vanaf gevallen ooit en toen was het helemaal afgelopen.

Het gaat om poppen van het begin van de vorige eeuw; ik vermoed rond. Fijnheid van een antieke pop! Oude antieke Schildpadpop Erika pop orig schildpad 56cm pop Oude antieke schildpadpop erika van 56cm. Helaas kunnen we hier niets in betekenen, omdat wij liefdes afbeeldingen voor gsm antieke poppen zijn gespecialiseerd.

Zou dit het jaar zijn, wat is een schildpad pop waard de pop is gemaakt. Veel herkenning las ik. De pop heeft beweegbare ogen en de knie en ellebooggewrichten zijn beweegbaar. Hallo allemaal,leuk om al die reactie,s te lezen,maar waar het om gaat is deze,ik heb vandaag 2 schildpad-poppen op marktplaats gezet,Hansje en Erica,ze zijn beiden echt,met merk in nek en op de rug,en de lengte staat er ook bij,ik heb er niets meer mee helaas?

De grootste verzameling antieke poppen!

Tot nu toe heb ik alleen voor het raam gestaan. Heb van mijn opa en oma nog twee poppen. Ik heb een oude pop maar kan er niets van vinden.

Maar was is dat gebleven?. Er staat dan vaak Rep achterop de kop. Als 4 jarig meisje heeft mijn moeder bij een fancy fair op het Frans Pensionaat in Ubbergen een schildpadpop gewonnen volgens mij was het Inge van 55 cm?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Naduah:

    Dus mochten er geintreseerde zijn dan hoor ik het wel.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *