Koln bonn airport long term parking

Datum van publicatie: 09.10.2019

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes. P3 Keulen  ligt op meter afstand en biedt plaats aan 6.

Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Valet parking. Als u een keuze maakt uit één van de drie verschillende aanbieders, hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer en de drukte van de luchthaven.

Volg de borden vanaf de snelweg naar uw parkeerplaats. Prices valid from Kaart bekijken. Uw positie Uw locatie wordt slechts bij benadering bepaald.

De luchthaven van Keulen is daarnaast zeer gunstig gelegen, koln bonn airport long term parking. De staat van het onderwijs voor het parkeren bij vliegveld Keulen Bonn is gratis in alle gevallen. U geeft de sleutels af en terwijl u incheckt parkeert de chauffeur uw auto op het parkeerterrein.

Luchthaventaxi:   TaxiTender  biedt goedkoop luchthavenvervoer aan van uw voordeur naar Charleroi Airport en weer terug. Bepaal ook of u uw auto liever binnen dan buiten parkeert, dit kan per aanbieder en aantal dagen ook een behoorlijk verschil maken.

Een auto met een Nederlands of Belgisch nummerbord valt bovendien  extra op, waardoor de kans op inbraak of vandalisme groter is. De ervaringen van het parkeren vliegveld Keulen zijn goed.
 • De overhandiging en de teruggave van het voertuig vinden plaats bij de terminal.
 • Hoe komt u bij het vliegveld? De maximale hoogte voor voertuigen bedraagt 1,95 m.

Zo eenvoudig kan het zijn om op reis te gaan. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren, bij Parkos kunt u kiezen. Geen boekingskosten. U kunt 24 uur per dag parkeren vliegveld Keulen Bonn. Valet parkeren is een makkelijke manier van parkeren bij het vliegveld van Keulen.

 • De shuttlebus voor het parkeren bij vliegveld Keulen Bonn is gratis in alle gevallen.
 • Vergelijk dan prijzen van alternatieve aanbieders in de buurt van de luchthavens. Reizen met de auto is dan een goede uitkomst.

Wij helpen u daar graag bij en hebben met veel zorg dit aanbod aan zeer betrouwbare parkeeraanbieders samengesteld. Als u contact heeft opgenomen met de parking zullen zijn vervoer naar Keulen Airport voor u regelen. U kunt al voor een paar tientjes naar hele leuke bestemmingen en zo voordelig aan uw vakantie beginnen. Bij het inchecken moet je een vliegticket of een boardingpass voor de volgende dag laten zien, koln bonn airport long term parking.

Op Keulen-Bonn Airport kun je parkeren op loopafstand van de terminal.

Prijzen vergelijken

Informatie prijzen valid from Een van deze low-budget maatschappijen is het welbekende Ryanair. Luchthaventaxi:   TaxiTender  biedt goedkoop luchthavenvervoer aan van uw voordeur naar Rotterdam The Hague Airport en weer terug. Vervolgens wordt uw auto door de medewerker geparkeerd op de parkeerplaats.

In 2 minuten geregeld. Onze service biedt echter absoluut veilige en verzekerde parkeergelegenheid, aangezien ons getrainde personeel aantal doden tweede wereldoorlog rotterdam houdt op de voertuigen van de passagier die geparkeerd zijn op de luchthaven van Keulen.

Keulen Bonn Airport so simple. Bij ons zijn er geen verborgen kosten. Gn reserveringskosten. Een goeie reden om eens bij deze luchthaven stil te staan.

Lang parkeren Keulen Bonn airport

Deze parkeeraanbieders werken niet samen met de luchthaven maar beschikken desalniettemin over een uitstekende service. Bekend van. De tarieven zijn fors maar prima geschikt voor wanneer u wat langer wilt parkeren.

Keulen is de basis van de Duitse Luftwaffe en op het terrein van het vliegveld vindt je dan ook de militaire afdelingen zoals het Streitkräfteunterstützungskommando, het Luftwaffenführungskommando en het Luftwaffenamt.

 • U rijdt naar Keulen airport en kunt tijdelijk uw auto parkeren vliegveld Keulen, tot een medewerker deze van u overneemt.
 • Zo doen de grotere logistieke organisaties van de wereld ook deze luchthaven aan.
 • Maak hier kennis met de uitgebreide parkeermogelijkheden en het diverse aanbod aan parkeeraanbieders, inclusief optionele extra diensten.
 • Als u liever gaat voor het echte luxe parkeren, dan is Valet parking echt iets voor u.

Bekijk alle veelgestelde vragen. Een dagje vliegtuigen spotten Het uitzichtplatform van de luchthaven is redelijk groot met een prima uitzicht voor bezoekers en vliegtuigspotters. Het parkeren daarentegen gebeurt tegen het reguliere, in de parkeergarage geldige koln bonn airport long term parking. Goedkoper parkeren. De parkeerplaatsen van Lock Park bevinden zich op niveau -1 van parkeergarage P1. Parkeren Weeze Airport. Luchthaventaxi:   TaxiTender  biedt goedkoop luchthavenvervoer aan van uw voordeur naar Mnster Osnabrck Airport en weer terug.

Altijd de laagste prijs.

Goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen Bonn

Medewerkers zullen u helpen en u kunt gebruik maken van extra opties bij de parkeerplaatsen. Daarna wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht door een chauffeur. Een medewerker van het parkeerbedrijf neemt je auto in ontvangst en bij terugkomst staat deze weer voor je klaar bij de terminal. Meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar.

Shuttle parkeren Twee parkeervormen die worden gehanteerd bij onze parkeeraanbieders zijn shuttle en valet parkeren. Vervolgens wordt uw auto door de medewerker geparkeerd op de parkeerplaats. Bij het vliegveld  kunt u kiezen voor valet en shuttle parkeren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Dunja:

  De beleving bij valet parkeren is hetzelfde als uw auto parkeren op vliegveld Keulen. Alle parkeeraanbieders worden voor u op een rijtje gezet.

  Antwoord
 2. Deacon:

  Voor vertrek wordt u een informatiebrochure gegeven.

  Antwoord
 3. Sanna:

  Op de luchthaven Köln Bonn bevindt zich een kazerne met soldaten en civiele medewerkers, deze houden zich bezig met het vervoer en veiligheid van staatsbezoeken en hulpgoederen. Lang parkeren en kort parkeren is bij shuttle en valet parkeren mogelijk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *