Met de trein door nieuw zeeland

Datum van publicatie: 20.10.2019

De middag is ter vrije besteding. De TranzCoastal trein rijdt van Picton op de noordoostpunt van het Zuidereiland naar Christchurch, ongeveer kilometers zuidwaarts. Verder biedt het hotel een fitnesscentrum.

Zo staat de treinroute tussen Christchurch en Greymouth de TranzAlpine Express bekend als één van de mooiste treinroutes ter wereld. Regelmatig zijn er aanbiedingen van Stray Travel beschikbaar met soms zeer hoge kortingen op de tarieven uit hun e-brochure. Een comfortabele treinreis betekent genieten van telkens wisselende landschappen vanuit een gemakkelijke fauteuil.

Het hotel beschikt over vier spa-zwembaden, diverse restaurants en bars. De spoorlijn volgt de ruige klifkust van de Stille Oceaan met op de achtergrond twee bergruggen, de Seaward en Inland Kaikoura Ranges.

De vliegreis van Amsterdam per Emirates gaat via Dubai. Deze reis duurt wanneer ik morgen doodga gedicht 11 uur en gaat langs de berggebieden en de vulkanen van het centrale Noordereiland.

Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland. Het weelderige, diepgroene regenwoud klampt zich hier vast met de trein door nieuw zeeland de steile rotsen van het fjord. En met de trein genieten van het fantastische landschap vanuit de luxe van je treincoup.

Tijdens deze becommentarieerde treinrit rijden we door smeedijzeren viaducten en passeren met de hand uitgehakte tunnels in rijtuigen die dateren uit de vorige eeuw rond

Treinstation

Je ziet het land niet alleen maar door het raam, de bus stopt op de plaatsen waar je wat kunt doen; zoals wandeltreks, zwemmen, uitzichten bewonderen, sandboarden, bodysurfen, etc… Je komt op plaatsen waar anderen niet komen.

Picton Picton. Tijdens de ferry oversteek tussen het Noorder- en Zuidereiland is het uitzicht adembenemend De veerboot vaart tussen Wellington Noordereiland en Picton Zuidereiland en doet ongeveer 3 uur over de tocht.

The hotel has a restaurant, bar and a gift shop. Tip: Naast gewoon gebruik van de bus biedt ook InterCity hop-on hop-off bus opties aan welke ideaal zijn om het land te ontdekken.

Rotorua Rotorua. Trein 22 dagen vanaf 10 nov. Meer dan uitstekend door de medewerksters van Incento voorbereid. We logeren twee nachten in het Sudima Hotel in Rotorua! Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten.

Boot Nieuw-Zeeland

En met de trein genieten van het fantastische landschap vanuit de luxe van je treincoupé. De prijs is inclusief vlucht, camperhuur en eerste overnachting. De trein rijdt in het hoogseizoen dagelijks vanuit beide steden. Het hotel beschikt over een populair restaurant, een cocktailbar en een eigen spa.

Mail ons voor meer informatie. Het bijkomende voordeel is dat je er meteen een schitterend boottochtje bij krijgt. Je kunt overigens tijdens je reis de datum van je overtocht nog gratis wijzigen indien er plaats is. Lake Wakatipu Lake Wakatipu. Met een bezoek aan het Rotorua Museum krijgt u een met de trein door nieuw zeeland beeld van de geschiedenis en de cultuur van deze regio. Op dag 21 vliegt u vanuit Christchurch via Dubai met Emirates terug naar Amsterdam.

Met de bus, trein of ferry Nieuw-Zeeland ontdekken

Algemeen Reisprogramma Bestemming Prijsinformatie Reisinformatie. We logeren opnieuw in het Grand Millenium Hotel.

De bussen vertrekken vrijwel dagelijks waardoor je zeer flexibel kunt reizen. Klik hier voor de e-brochure van Stray Travel, met daarin routes en prijzen van de verschillende buspassen.

De middag is ter vrije besteding.

De concurrentie onderling is niet met de trein door nieuw zeeland heftig. TranzCoastal De reis van Picton naar Christchurch wordt gemaakt in rijtuigen met een panoramisch uitzicht met supergrote ramen. Het reisprogramma. Nieuw-Zeeland kent twee grote busmaatschappijen die steden en dorpen verbinden. De aankomst in Auckland is rond het middaguur op dag 3? Picton Picton. Je kunt bij ons de tickets boeken voor alle treinen in Nieuw-Zeeland. Ontdek alle details. Het restant dient uiterlijk 90 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Trein Nieuw-Zeeland

Deze website maakt gebruik van cookies. De kamers van het Luxmore zijn voorzien van een eigen badkamer en koffie- en theefaciliteiten.

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. Nieuw-Zeeland Wenst u advies?

Er is gratis Wi-Fi internet in de bar van het hotel. Nieuw-Zeeland kent twee grote busmaatschappijen die steden en dorpen verbinden. Quality Hotel Elms, Christchurch Het resentelijk gerenoveerde 4-sterren Hotel beschikt over een sauna en een restaurant en bar. Een comfortabele treinreis betekent genieten van telkens wisselende landschappen vanuit een gemakkelijke fauteuil.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *