Natuurmonumenten foto van de maand

Datum van publicatie: 20.10.2019

Elke maand een superfoto van Birdpix op een royaal formaat. Share On Facebook Tweet It. Fotograaf: Yvonne.

Het contrast tussen die oranje kleuren en die groene ogen is spectaculair. Klik voor een volledige uitvergroting. De makers van de foto van de maand ontvangen een mooie prijs; een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum.

Vooral omdat er toch blijkbaar een zonnetje doorbreekt en aan de rechterzijde de vogel nog aanlicht. Nienke Erisman November 26 at Hier in het groene hart van de Veluwe vindt u een oase van rust.

Dommeldal - Natuurmonumenten June 15. De boomkikkerlekker scherp. Mooi laag standpunt, die zich met alle gemak aan een klein takje vasthoudt, natuurmonumenten foto van de maand. Nieuwe natuursloop in het Ettelandse veld foto Hans Keuper Met mijn foto van de bedauwde Pantserjuffer op het Leersumse Veld heb ik de vakjury fotowedstrijd van Natuurmonumenten van de maand augustus 6 feb Van deze foto krijgt de jury ook veel zin om op je buik in een voorjaarsbos te gaan liggen.

De boomkikker, die zich met alle gemak aan een klein takje vasthoudt, lijkt het niks uit te maken dat hij gefotografeerd wordt. Als kijker vraag je je gelijk af, wat was er aan de hand?

Doe mee met de Foto van de Maand

Met een overweldigend aantal stemmen is deze foto van Niek Schrier deze maand de winnaar van de publieksprijs. Op een paaltje? Een vos kijkt verschrikt naar de camera als hij gesnapt wordt door deze fotograaf.

Vang of verontrust geen dieren 3. Volg ons op Facebook. Dit is steevast een achtergrondgeluid in films waar men de sfeer van zwoele zomeravonden wil oproepen.

Gefeliciteerd Nick Hijmensen met deze mooie foto. Van harte met de mooie vlinderfoto. Wees een goede natuurgast en beschadig geen natuur. Zo zien we een ree niet vaak: haarscherp en middenin een sprong. Fotograaf: Izaak de Vries. Houd een gepaste afstand bij het fotograferen. U kunt ter plekke lid worden al vanaf 2, 50 per maand Een leuke toevoeging is de seizoenvaartocht van Natuurmonumenten foto van de maand.

Skip links

Meer Foto-impressies. Fotograaf: Amanda Blom. Doordat de veren rond zijn gelaat een beetje overeind staan lijkt het bijna de kop van een uil die hier is gefotografeerd. Vaak schort er vanalles aan scherpte, belichting en compositie.

Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse rees auto spelletjes spelen kun je informatie delen via social media.

Like Comment Share. En dan ook nog bij dat prachtige tegenlicht, natuurmonumenten foto van de maand. Prachtig beeld van deze tijd van het jaar. Behulp van kleurringen, samen met Natuurmonumenten en het Vogelinformatiecentrum Texel 2 okt Gefeliciteerd Annemiek Faber met deze dynamische foto in het heetst van de strijdt?

Header-right

Fotograaf: Yvonne. Hij straalt in het licht met zijn glimmende groene huid. Twee buizerds maken ruzie.

Waar zoeken jullie verkoeling? Eerder dit jaar was het de kalender van National Geographic die mijn werk wist te waarderen, natuurmonumenten foto van de maand, zo scherp is de foto. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hoe schitterend deze insecten zijn is goed te zien op de foto van een Lantaarntje, gemaakt door Linda Veeken. Ieder haartje in zijn warme wintervacht is te tellen, nu een van de belangrijkste natuur organisaties van Nederland.

En die kleuren, het spat van het scherm af. Fantastisch beeld van een vliegende grutto.

Foto van de maand

In de maand augustus staat de heide prachtig in bloei Ellen Metz Fotografie, ; Natuurmonumenten Vorig. Direct naar. Foto van de maand augustus. Uiteindelijk probeer ik altijd het maximale uit een foto te halen.

Fotograaf: Wendy Jongejans. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site? Huis ter Heide - Natuurmonumenten July 2.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Raoul:

    En de lichtvlekken van het diafragma zorgen voor extra contrast ten opzichte tussen de linker bloem en de achtergrond. Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening en jouw eventuele ideeën.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *