Suzanne met de mooie ogen bloeitijd

Datum van publicatie: 10.10.2019

Vul aan met aarde en druk stevig aan. Deze plant kan ook het gehele jaar binnenshuis als kamerplant worden gehouden.

Accept Read More. Overgenomen van " https: Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Suzanne-met-de-mooie-ogen op Wikispecies. Kamerplanten, groen en makkelijk. Gebruik 11 cm grote potten of opkweek schalen.

Volg zaden op social media voor handige tips en nieuws. Gewone potgrond voldoet uitstekend. Koop nooit oud zaad. Zet de pot op een warme plek in de volle zon of halfschaduw. De planten hebben veel water en voedsel nodig?

Thunbergia alata Bojer ex Sims
  • Zaai in aparte potten gevuld met goed vochtig gemaakte zaaigrond.
  • Draai het kraantje dat erop zit met een speciaal sleuteltje open en laat de lucht ontsnappen tot er een straaltje water uit komt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gelukkig had ik nog een paar zaden over omdat ik niet alles gezaaid had en dit jaar heb ik rijkelijk bloemen, dus als de bolletjes rijp zijn ga ik wat voorzichtiger te werk en doe eerst een zakje om het bolletje voordat ik het afknip!! Bedek de zaden met een zeer dun laagje zaaigrond. Dus niet in een potje van 20cm indoorsnede. Schakel in je browser JavaScript in. Home Bloembollen Over tuingrond en bemesting De eetbare tuin Mijn eigen tuin of cottagegarden.

De kenmerkende bloemkleuren zijn geel en oranje. De soort wordt tegenwoordig wereldwijd als sierplant gekweekt maar komt nog altijd als onkruid voor. Please click here if you are not redirected within a few seconds.

Deze klimplant heeft veel zon nodig. Van deze planten heeft u het meeste plezier.

Productspecificaties

Voeg één keer per maand vloeibare mest aan het gietwater toe om een goede groei en een uitbundige, lange bloei te bevorderen. Dan kan ze het hele jaar door binnen in grote bloempotten 20 cmØ worden gezaaid.

Zaai de zaden ongeveer 15 cm van elkaar af en hark ze voorzichtig in de grond. Ze houdt van lichte, doorlaatbare en voedselrijke grond met een veenachtig karakter.

Please click here if you are not redirected within a few seconds, suzanne met de mooie ogen bloeitijd. Alles wat groeit krijgt een kans Alles wat bloeit mag blijven! Binnen zaaien: november - februari Buiten zaaien: eind april - begin juni Kiemen: 14 - 21 dagen Kiemtemperatuur: 18 - 22 C Zaaidiepte: cm Plantafstand: 20 - 30 cm Standplaats: zonnig - beschut Bloeiperiode: juni - oktober   Suzanne-met-de-mooie-ogen kan als kamerplant worden gehouden.

Thunbergia alata Bojer ex Sims Accepteren Meer informatie.

Voeg toe aan mijn wenslijst

Voor een extra rijke bloei bij potplanten raadt Bakker aan 's zomers regelmatig mest in het gietwater te mengen. Ze zijn geel tot oranje met een zwart centrum. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

De frisse, suzanne met de mooie ogen bloeitijd, zomerse kleuren van deze Suzanne met de mooie ogen mix brengen vrolijkheid in jouw tuin. Pas op met vorst. Controleer geld terugvragen via paypal slotte of er water moet worden bijgevuld.

Er bestaan cultivars met witte en rode bloemen en ook bestaan er cultivars zonder het kenmerkende zwarte centrum. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Zorg wel tijdens de bloei en bij veel zon ervoor dat de plant voldoende water krijgt. Pagina's Klus tips Klus woordenboek Klus-info!

Voeg toe aan mijn aanbodlijst

Bij de eerste nachtvorst zal de plant afsterven. Over deze site Contact Cookies Disclaimer Klus-info. Zorg wel tijdens de bloei en bij veel zon ervoor dat de plant voldoende water krijgt. Zoeken op deze site.

Vlinderstruik of Buddlea april 9, ik zaai ze in kleine yoghurt potjes in zaai en stekgrond, Previous Story. Adrienne Beste, but that changing the commitment.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *