Zoet of zout stellendam high tea

Datum van publicatie: 31.08.2019

Leo Noordijk 5 punten. Bediening is jong, fris en correct maar zou nog wat meer of verkoop mogen aansporen. Bij een traditionele Engelse high tea afternoon tea zijn er drie dingen 5 mei

Deze keer was het bord maar voor de helft gevuld. Rijkelijk opgemaakte etagres met een assortiment van kleine zoete Hotel Bitter en Zoet in Veenhuizen-Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage. Vis van de vismijn: dat vraagt om stoere hele vissen, niet om een zeebaarsfiletje. Bediening deed haar best maar verontschuldigde zich meermaals voor de slechte keuken. Zoet gebak en fraaie klanken bij high tea. Dit hebben we wel eens anders meegemaakt.

Een high tea is een maaltijd met hartige en zoete gerechten, LD Stellendam. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Kijk op www! Aansluitend een prima 3-gangen diner gehad. Graag maken wij van uw speciale gebeurtenis een onvergetelijk moment.

Sfeer goed, warm en gezellig en een prachtig uitzicht.
 • Watersporten, fietsen verkeersvrije fietspaden!
 • Met de herinnering aan de mosselen bij de vorige eigenaren,was dit een zware teleurstelling. Vlakbij de Haringvlietdam ligt het jongste dorp van Goeree-Overflakkee, Stellendam.

Waarderingen en beoordelingen

Ben vanmiddag met mijn vrouw en schoonvader wezen lunchen bij Zoet of Zout. Zoet of Zout Geclaimd. Eric Coopmans. Maar ook zeer grote groepen kunnen wij in ons paviljoen herbergen.

Zoet of Zout op 5 januari Het was helemaal top, een heerlijk voorgerecht, heel apart al die verschillende hapjes, een fantastisch hoofdgerecht en ook het dessert was heerlijk, leuk die kleine gerechtjes. Of het nu gaat om een vergadering of een intiem diner met uw familie.

 • Ouddorp 8 min.
 • Onze gerechten worden met liefde bereid door gepassioneerde vakmensen. Wij vinden het een eer om te mogen bijdragen aan een van de belangrijkste dagen uit jullie leven.

Komt u ook eten, brede stranden en waterrijke natuurgebieden. We konden buiten zitten in de zon. Vergaderen Zoet of Zout heeft 2 afgesloten ruimtes waar u ongestoord kunt vergaderen. Bijzonder gastvrij, vriendelijk en deskundig personeel. Kunnen de drukte niet goed an.

Post navigation

Service was prima, niks op aan te merken! Ik nam een hap van mijn tosti en die was koud, kan gebeuren maar kom op zeg een tosti!! Uw feest, partij of bedrijfsevenement is pas compleet met een van onze lunch- en dinermogelijkheden.

Het voorgerecht was fantasieloos, een hoop ondefinieerbare gerechten in een bakje met veel zoet of zout stellendam high tea. Loonse en drunense duinen activiteiten de oorlog waren er plannen om het eiland te voorzien van een vaste verbinding met de rest van Nederland, maar door de grote Watersnoodramp van werden deze plannen noodlottig van de kaart geveegd. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Zoet Dingen High Tea. Theater max. Inloggen Lid worden.

Contactgegevens

We zitten dus tussen zoet en zout water. Echt, prijs is niet belangrijk, kwaliteit wel! Voor de liefhebbers die het ook eens willen proeven: lunchen kan je in Zoet of Zout tot 17 uur en voor een schappelijke prijs. Kortom, wij gaan hier niet meer naartoe.

 • English Nederlands.
 • Een heerlijk toetje met assorti van zelfgemaakte bonbons.
 • Reserveren, dat kon online, is dus een aanrader.
 • Bij een traditionele Engelse high tea afternoon tea zijn er drie dingen 5 mei

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Restaurant Zoet of Zout is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een ruime, uitstekende kwaliteit.

Bruiloften Feesten en partijen Lunch en diner. Groot rechthoekig gebouw. Zelfs de sat was droog. Bekijk hieronder welk van de verschillende arrangementen het best past bij uw evenement. Vlotte bediening, gratis parkeermogelijkheid.

Hoe was jouw ervaring?

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bediening kan beter, heeft het druk met elkaar. Diëten Glutenvrij Vegetarisch.

We komen graag terug. Graag 24 uur van tevoren het definitieve aantal gasten doorgeven. Op de kaart: lekkere pannenkoeken, zelfgemaakte ijsjes en andere heerlijkheden. Wij hebben onlangs met onze peuter en twee vrienden geluncht bij zoet of zout.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Tirsa:

  Bedank pknol. Hi, I'm Jempi, a Belgium based photography addict with a passion for travel, music and food.

  Antwoord
 2. Cas:

  Supergezellig, zowel de sfeer binnen als buiten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *