Chinees restaurant in rhenen

Datum van publicatie: 25.09.2019

De prijskwaliteitverhouding is prima. De gerechten, Chinese rijsttafel voor 2 personen, zag er verzorgd uit en de smaak was bijzonder goed. Super vers!

Type reiziger. Je krijgt niet altijd wat je bestelt. De gerechten, Chinese rijsttafel voor 2 personen, zag er verzorgd uit en de smaak was bijzonder goed. Het zijn echt lieve mensen. Bosch punten.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Chinees Restaurant Golden Chinees restaurant in rhenen. Lees ook onze privacyverklaring.

Vers en smakelijk, mooi opgediend. Super vers. Het menu is uitgebreid en er is een all-in concept.

Beoordeeld op 26 maart na een dagje treinen ff lekker uiteten met familie.
  • Plaats recensie. Een echte aanrader!
  • Ik baal ervan als ze op vakantie zijn. Op alle fronten de beste in de regio Rhenen-Veenendaal-Wageningen.

Waarderingen en beoordelingen

Lijst wordt bijgewerkt Machinevertalingen weergeven? Alle talen. Even voor snel, was alleen thuis en heb gewoon de specialiteit van de chef genomen. Max 95 punten. Het eten is er vers en erg goed.

Schrijf een beoordeling.

  • Verzenden Annuleren. Lees ook onze privacyverklaring.
  • Saskia 15 punten.

Machinevertalingen weergeven. Bedank Purdey G. Beoordeeld op 19 maart via mobiele applicatie Tapas. En het mooie is met tapas dat je veel verschillende dingen kan proberen. Bespaar geld.

Contactgegevens

Wij gaan meestal in het weekend eten halen, natuurlijk is het dan druk. Kort gezegd: Ik ken geen chinees bij ons in de omgeving die het haalt bij deze. Voor de rest is het personeel vriendelijk en het restaurant is mooi geworden na de verbouwing.

Chinees restaurant in rhenen op 26 maart na een dagje treinen ff lekker uiteten met familie. Leuk vuurwerk en een cadeaubon voor hem. Datum van bezoek: juli Wij komen al van af het begin bij dit restaurant.

Is dit restaurant geschikt voor dineren. Gewoon goed.

Vers voor u bereide Japanse sushi

En het mooie is met tapas dat je veel verschillende dingen kan proberen. Een beter restaurant bestaat er gewoon niet. Alle talen. Waardering van reizigers. Sfeer en personeel vriendelijk en het eten was super.

Chinees Restaurant Golden City, Rhenen. Wageningen International Congress Centre. Jammer dat wel alles bij elkaar gegooid wordt. Super goed gegeten. Zeer goede sfeer, heerlijk eten en een uitstekende bediening! Datum van bezoek: november.

Gewoon goed.

Hoe was jouw ervaring?

Service Afhalen Catering Bezorgen. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Dit doordat er nu veel meer eetgelegenheden zijn. Kort gezegd: Ik ken geen chinees bij ons in de omgeving die het haalt bij deze.

Julia punten. Mooi restaurant glad en strak niet z on typische Chinees vol met Chinese rommel. Diten Vegetarisch Glutenvrij Lactosevrij. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, suiker en vruchtenmoes.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *