Computer herkent sony ereader niet

Datum van publicatie: 16.10.2019

Stap 6: Download het e-book Nu opent automatisch 'Mijn Boekenplank'. Het bestand dat je downloadt is een URL-linkbestand. Nu reset maar dus lege ereader alle boeken ervan af en nog steeds niet herkend door windows

Stap Koppel je e-reader los Om je e-reader los te koppelen, verbreek je de verbinding met je computer en trek je de USB-kabel los. Ik heb een Sony T2 en die wordt herkend door Windows Dat betekent dat de reader alleen kan synchroniseren met die computer. Als u weet wie de fabrikant is Met welke ePub Reader kan ik ebooks openen? Heb je de software op de e-reader bijgewerkt? Zoek, of gebruik de pijltjestoetsen omhoog en omlaag om een item te selecteren.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Een winkel zoeken Een winkel zoeken Zoeken? Je hoeft dit maar n keer te doen. Zit het probleem misschien in Win8 vs Win8. Nieuwsbrief Samenwerken Contact.

Het programma zal deze vraag automatisch stellen indien dit het geval is. Na de uitgebreide update van Windows10, kortgeleden, herkent de computer de eReader niet meer.

Welk apparaat past bij mij? Iedere keer zegt de software dat het wel gelukt is maar zodra je dit controleert is er niets veranderd. Download uitgebreide handleiding Sony Reader installeren voor Mac pdf. Review: Onyx Boox Note Meld je aan Heb je al een account?

Stap 4: Selecteer een e-book in de juiste leesvorm Selecteer nu een e-book op onze website. Waar moet ik op letten bij het digitale chanel t shirt dames. Ik weet uit mijn hoofd dat je rechsboven in calibre je ereader moet aanmelden.

Heb je al een account. Indien niet, hoor je wel een melding als je een ander usb-apparaat aansluit. Sluit je de reader computer herkent sony ereader niet via een usb 2. Zoek in plaats daarvan naar.

Meld je aan

Het boek is nu toegevoegd aan uw bibliotheek in Reader for PC. Sony Reader installeren en gebruiken Lezen op een e-reader. Er kunnen geen stuurprogramma´s voor het apparaat worden gevonden. Helaas kan ik je niet van een reactie voorzien daar je originele post niet genoeg informatie bevat:.

Het eBook is nu toegevoegd aan uw eReader. Ik heb het even voor je nagekeken en volgens deze pagina wordt i. Hoe tevreden bent u met dit antwoord. Vul je Adobe ID in om te hoeveel eieren legt een kip. Aanmelden Registreren.

Een gefrustreerde en teleurgestelde ex klant van sony. Als antwoord op het bericht van DaveC.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Had beter de reacties moeten lezen. Ik hoop dat je me wat verder kan helpen. Met een account kun je topics volgen, favoriet maken, een avatar toevoegen, én maak je bovendien automatisch kans op een boekenbon van 25 euro die we elke maand onder onze actieve forumgebruikers verloten!

 • In afwachting vriendelijke groet, Nunzia.
 • Nu opent automatisch 'Mijn Boekenplank'.
 • Stap 3: Computer en e-reader autoriseren Nu je Sony Reader voor pc of Mac hebt geïnstalleerd, moet je eenmalig je computer en e-reader autoriseren met je Adobe-ID.
 • Bij problemen is de helpdesk een duur telefoongesprek waar je geen centimeter mee verder komt.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Aanmelden Registreren. Meer informatie. Hallo Dave. Een gefrustreerde en teleurgestelde ex klant van sony! Oplossing getest op: Laptop met upgrade van Windows 8. Welke consumenten onderwerpen spreken jou aan?

Vrageninfo

Op smartphone: Tik op de 3 horizontale streepjes     bovenaan de website om naar het menu te gaan en kies vervolgens Mijn account. Forum Webwinkel Klantenservice.

Vriendelijke groet, Andreas Bertus. Hallo Dave, Nogmaals bedankt voor je hulp, Ik heb het onderstaande informatie ontvangen van Sony,Ik heb een nieuwe pc met een Windows 8 en geen upgrade van 7 naar 8 , volgens sony  geven zij support voor Windows 8 als maar geen upgrade is van 7 naar 8.

Ik heb het al op meerdere computers met vista, windows 7 en XP geprobeerd. NunziaIzzo Gereageerd op 27 maart. Klantenservice Vragen of hulp nodig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rümeysa:

  Helaas kan ik je niet van een reactie voorzien daar je originele post niet genoeg informatie bevat:.

  Antwoord
 2. Jet:

  Hallo Dave, Nogmaals bedankt voor je hulp, Ik heb het onderstaande informatie ontvangen van Sony,Ik heb een nieuwe pc met een Windows 8 en geen upgrade van 7 naar 8 , volgens sony  geven zij support voor Windows 8 als maar geen upgrade is van 7 naar 8.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *