Hotmail inloggen aanmelden wachtwoord vergeten

Datum van publicatie: 30.08.2019

Als er geen enkele herstelinformatie is gekoppeld aan je account kun je deze optie kiezen om een vragenlijst te beantwoorden waarmee je je identiteit kunt verifiëren voor Microsoft.

Als je de verificatiepagina hebt afgesloten kun je het opnieuw openen door het proces van het account herstellen opnieuw te doorlopen en dezelfde contactmethode te selecteren.

Latvija - Latviešu. Als u de code niet ziet, kijkt u in de map met ongewenste e-mail. Zodra je je verificatiemethode hebt geselecteerd krijg je een code waarmee je toegang krijgt tot een pagina om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe kan ik dit terug vrij maken? Tip:  Als je een nieuw wachtwoord bij Hotmail moet opgeven, bedenk dan een heel ander wachtwoord dan je eerst gekozen wachtwoord.

Slovensko - Slovenina. Dag Claudio, moeilijke vraag… Ik zou een nieuw mailadres maken en de mails van het andere mailadres hiernaar laten forwarden.

Mn vriendin wou haar wachtwoord wijzigen maar het is het email adres wat ze samen had hotmail inloggen aanmelden wachtwoord vergeten haar exman best series on netflix belgium nu weet ze niet wat hij daar als gegevens in gevuld heeft en we kregen de code wel maar geeft aan dat het niet klopt met de gegevens wat nu kunnen jullie daar mee helpen. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik!

Trkiye - Trke. Learn how.

Hoe krijg ik die weer terug? Vond je dit een nuttig artikel? Ελλάδα - Ελληνικά.
  • Gebruik je nieuwe wachtwoord om toegang te verkrijgen tot je Hotmail-account op de aanmeldpagina van Outlook. Je hebt ook vaak dat mensen meerdere e-mailadressen hebben, bijvoorbeeld voor op het werk en in privé situaties.
  • Verkrijg een verificatiecode. România - Română.

23 reacties

Een medewerker van Microsoft zal in dit geval instructies geven hoe je dit probleem op kunt lossen. Start het programma en plaats het dvd-station of de USB-stick in de computer. Om dit te kunnen gebruiken moet je het telefoonnummer al hebben gekoppeld aan je account toen je er nog toegang tot had. Je moet jezelf identificeren tegenover Hotmail. Als er meerdere accounts op de computer worden gebruikt, kiest u het account waarvoor u het wachtwoord opnieuw wilt instellen.

  • Gebruik een app - Als je de app "Microsoft-account" hebt gedownload kun je deze app gebruiken om een unieke code te genereren waarmee je identiteit kan worden vastgesteld. Nederland - Nederlands.
  • Jill schreef:. Typ de ontbrekende informatie om te verifiëren dat dit echt uw e-mailadres of telefoonnummer is.

En anders moet je een aantal vragen beantwoorden om je identiteit te verifiren? Lietuva - Lietuvi. Typ de ontbrekende informatie om te verifiren dat dit echt uw e-mailadres of telefoonnummer is. Meer help-onderwerpen over Microsoft-accounts weergeven. Espaa - Espaol.

Computer terugzetten naar een eerdere datum

Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Als u uw wachtwoord bent vergeten, selecteert u Mijn wachtwoord vergeten en volgt u de stappen. Als je te lang niet meer bent ingelogd, schrapt Hotmail alle gegevens en data van een e-mailadres.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, hij is deze namelijk allemaal vergeten. Selecteer Opslaan. Je Hotmail-account werkt nog steeds met Outlook, hotmail inloggen aanmelden wachtwoord vergeten. Portugal - Portugus. Mijn vader is zijn wachtwoord vergeten en we hebben ook niet genoeg gegevens om in te vullen, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Klik op "Volgende".

Deel 2: Hoe een Hotmail-wachtwoordreset op mobiel uit te voeren

Bolivia - Español. Latvija - Latviešu. España - Español.

Van bommel Julesa schreef:. Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Hotmail inloggen aanmelden wachtwoord vergeten is de beste methode om het Hotmail-wachtwoord opnieuw in te stellen! Klik op de optie "Wachtwoord opnieuw instellen" om het nieuwe henk de vries bulldog vermogen in te voeren om het inlogwachtwoord voor uw account opnieuw in te stellen.

Romnia - Romn. Ik heb deze dringend nodig. Selecteer Code verzenden. South Africa - English.

Inloggen bij Outlook met je oude Hotmail account.

Magyarország - Magyar. U kunt eenvoudig een Hotmail-wachtwoordreset uitvoeren op mobiel zoals hieronder. Als u met succes een nieuw account toevoegt, kunt u op "Opnieuw opstarten" klikken om uw pc opnieuw op te starten en vervolgens eenvoudig inloggen met het nieuwe account.

Als je Gmail of Google Inbox gebruikt, controleer dan de sectie "Updates". Stel het wachtwoord voor uw Microsoft-account opnieuw in door het bij Nieuw wachtwoord te typen. Ik ben mijn wachtwoord vergeten en heb nog een oude nummerr erop.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Sherif:

    Als men geen alternatief e-mail of antwoorden op veiligheidsvragen heeft, blijft er maar een optie over. Je kunt alleen de geautomatiseerde hulpmiddelen gebruiken die in dit artikel beschreven zijn.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *