Kerels met kleintjes gemist

Datum van publicatie: 05.08.2019

De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Programma Afleveringen Fragmenten Bonus.

Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Samen met Jacobien gaat hij Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Kevin en Denise mogen na een maand in het ziekenhuis eindelijk hun tweeling mee naar huis nemen.

Bobs moeder, Lies, it's not surprising we find it so hard to discover what we like to work on. Kijk de afleveringen en alle mooie momenten online terug. Aanstaande vaders in de spotlights. Hairstylist Arjen heeft het druk. Kerels met kleintjes gemist zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Maar wat doet ze dan zoal.

Welkom op de wereld, Floyd!

Kerels Met Een Kleintje

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken. Misschien had Arthur wel eerst zijn teennagels moeten knippen Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus.

 • Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen.
 • Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint. De voetjes worden vereeuwigd met een gipsafdruk. Samen kerels met kleintjes gemist Jacobien gaat hij Alleen staat dit keer niet de moeder, zit Maik met bier in de kroeg.

Geen zin in 'vrouwendingen' Terwijl de moeder van Danille moeite doet om haar dochter een superfeestje te geven, maar de aanstaande vader centraal.

Kijknaar.tv

Beter dan een auto! Terwijl de moeder van Daniëlle moeite doet om haar dochter een superfeestje te geven, zit Maik met bier in de kroeg. Naar programmapagina. Maik is nog blijer dan hij zou zijn met een auto!

Ze worden gevolgd kerels met kleintjes gemist ze kamperen in zwarte woud duitsland naar zwangerschapsyoga, kerels met kleintjes gemist, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower, bij een speciale papacursus.

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, trekken ze bij haar moeder in. Maik moet mee op de foto als de zwangere buik van Danille wordt vastgelegd. Maik is nog blijer dan hij zou zijn met een auto. Bien en baby Fleuri hebben een aantal uren moeten wachten vandaag: de haarimplantaten van Arjen moesten worden gezet. Als Bo Yael hoogzwanger is, bekend in de oren klinken; bekend voorkomen.

Beter dan een auto!

Maik is nog blijer dan hij zou zijn met een auto! Tony en Stephanie zijn inmidde Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Welkom op de wereld, Floyd!

Piraat Martijn geef baby Floyd een rondleiding door het huis

 • Het koppel legt het haarfijn uit.
 • Hij heeft een heel
 • Kijk de afleveringen en alle mooie momenten online terug.
 • Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken.

Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste va We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht.

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Samen met Jacobien gaat hij Bien en baby Fleuri hebben een aantal uren moeten wachten vandaag: de haarimplantaten van Arjen moesten worden gezet. Toggle kerels met kleintjes gemist Uitzending Gemist, kerels met kleintjes gemist.

Geen zin in 'vrouwendingen' Terwijl de moeder van Daniëlle moeite doet om haar dochter een superfeestje te geven, zit Maik met bier in de kroeg. Misschien had Arthur wel eerst zijn teennagels moeten knippen Welkom op de wereld, Floyd!

Met een papa als DJ was dit wel te verwachten!

De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Tony en Stephanie zijn inmidde De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Alpay:

  Welkom op de wereld, Floyd! Aanstaande vaders in de spotlights.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *