Met eigen auto naar schiphol

Datum van publicatie: 14.08.2019

Schiphol Airport is één van de grootste luchthavens van Europa en hub van o. Mvg, Yves Marchal.

J Zuurhout Dan klopt de prijskwaliteitverhouding wel. Bij het afleveren wilde de chauffeur gelijk een krabbeltje voor ontvangst zonder inspectie van de auto. Zeer goed telefonisch geholpen met plaats waar auto opgehaald moest worden bij terugkomst. In een kwartier was dit gerealiseerd.

Indien je de sleutels moet afgeven is dat omdat een professionele chauffeur je auto parkeert.

Bij terugkomst werd de auto na 5 tot 10 minuutjes in keurige staat dus geen krassen, want het kan nog wel eens druk met eigen auto naar schiphol op de luchthaven! Op de terugweg moesten we ook even minuten wachten tot de auto er was. Plan hier je route naar Schiphol.

Jupiler Pro League 2? Geen voucher ontvangen, alleen een factuur.

Als we weer een keer vanaf Schiphol vliegen is het zeker een optie om het op deze manier te regelen met parkeren. Goedkoop parkeren Luchthaven Schiphol Tickets geboekt, koffers gepakt en klaar om te gaan!
 • Joeri Bleekemolen Plan je route naar Schiphol Je hoeft alleen nog maar je vertrekadres in te vullen: Plan hier je route naar Schiphol Luchthaven Schiphol Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland.
 • Op 10 maart ruim half uur moeten wachten voordat iemand kwam voor ophalen audi Q Ook kun je elke zondag meedoen aan een leuke winactie.

Uw koffers worden ingeladen. Service en idee is goed. Bij aankomst ff een onzeker gevoel omdat men niet onmiddellijk kon zeggen waar mijn auto was en wanneer beschikbaar. Was de vijfde keer met Budget Valet altijd goed gegaan. Bovendien kun je er op onze parkeerplaatsen bij Schiphol voor kiezen om je auto overdekt te parkeren.

Vos

Je parkeert zelf je auto en Quick Parking brengt je met de shuttlebus naar Schiphol. Doodkorte Ook is er de overdekte Schiphol Short Stop Parking voor kort parkeren, waarbij het eerste kwartier gratis is. Dan klopt de prijskwaliteitverhouding wel. Nenad Baltic Familie van de Zande Bert Mertens Met Valet parkeren rij je zelf naar de vertrekhal van Schiphol waar een parkeermedewerker op je staat te wachten die de auto bij de gereserveerde parkeeraanbieder parkeert, met eigen auto naar schiphol.

Handige informatie

Heen lang moeten wachten. Guido Er was weliswaar 60 km met de auto gereden wat ook nog best veel lijkt, maar goed, dat zou nog kunnen , maar dan nog was het opvallend te noemen dat er binnen 30 km getankt moest worden.

Willems

Neem je voucher mee Geprint of op je mobiel. Super service dus? Terwijl jij gaat inchecken, rijdt n van onze gekwalificeerde chauffeurs jouw auto naar de parkeerplaats. Daarop heb ik niets te zeggen! Duidelijke heldere afspraken alles per mail geregeld. Quick Parking helpt je graag verder.

Prijzen Budget Valet

Ondanks meerdere malen telefonisch contact toch lang staan wachten op auto. Vlieg je tijdens vakantieperiodes? Dan kan je dit voordelig doen bij lang-parkeren-schiphol. Kies dan voor Valet Parking, waarbij je je auto op Schiphol direct voor de vertrekhal overhandigt aan één van onze ervaren chauffeurs.

Door aan te geven op welke dag je bij Schiphol aankomt en op welke dag je gaat vertrekken vergelijkt Lang-Parkeren-Schiphol.

Ook heeft u vaak nog met eigen auto naar schiphol keuze om uw auto overdekt te parkeren. Van den neste Sint-Helena zoekt parttime Napoleon-impersonator. Kortom topservice. Bij vertrek was er een zeer lange wachttijd om de auto af te geven waarover onvoldoende gecommuniceerd werd.

Was even druk, daarom wat langer moeten wachten. Ergens anders zou ik het niet vertrouwen. Dat als vervelend ervaren.

Reizen naar Schiphol per auto

Ook heeft de medewerker geholpen met het inladen van de bagage. Nou, 45 minuten later nog geen auto. Leon Godijk Hop

Doodkorte Coumans Heen lang moeten wachten. Zeer prettige manier van reizen zonder zorgen om de auto.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Leonique:

  Dichtbij Schiphol goed geregeld en betaalbaar.

  Antwoord
 2. Florina:

  Ben erg tevreden. Chris

  Antwoord
 3. Jayme:

  Mos

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *