Mijn externe harde schijf werkt niet meer

Datum van publicatie: 29.09.2019

Ik denk niet dat je hem met software weer goed aan de praat krijgt. Ik heb nog niet meer dan 2 keer kort gebeld.

Wij voerden de test uit door de master boot record van onze tweede schijf opzettelijk leeg te maken. Overigens kan dit probleem veroorzaakt worden door een te lange USB verleng kabel. Druk op Next en duid de schijf aan waar de betreffende partitie zich op bevond. Todo Backup Advanced Server. Zo ja, dan kun je ook proberen de schijf opnieuw te formatteren, want dan ben je wel alles kwijt wat er nu op staat.

Anders is er een andere methode om een niet-reagerende externe harde schijf te herstellen. Om dit te doen; Open de opdrachtprompt als admin door met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram te klikken of typ cmd in het dialoogvenster Uitvoeren.

Helaas heb ik geen kopie van mijn bestanden. Om de schijf op te delen in meerdere gedeeltes bijvoorbeeld video, documenten en afbeeldingen zou je deze nog kunnen partitioneren. Een goed alternatief dat ook nog gratis is is TestDisk. Ik vind de prijs redelijk. Hoe kan ik die blokkade opheffen.

 • Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Als het lukt om de data te recupereren dan zou het 45 euro kosten.
 • Klik nu op het tabblad Opstarten en klik op Taakbeheer openen.

Externe harde schijf werkt niet meer/ wordt niet herkent

Wat vaak voorkomt is dat de schijf wel gewoon werkt, maar dat je niet meer bij bepaalde bestanden of mappen kan komen. Vaak werkt hij na aansluiten op een andere usb poort weer gewoon, zoals je zelf ook al meldt. Bestanden Terughalen Mac Mac versie van bestandsherstel software ondersteunt het herstel van verschillende bestandstypen. Zelfs als er iets misgaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over gegevensverlies. Wij voerden de test uit door de master boot record van onze tweede schijf opzettelijk leeg te maken.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Als u dit doet, kan uw pc onbruikbaar worden.

Daar staat de Externe harde schijf dan weer niet tussen. Of maakt het niet uit, mijn externe harde schijf werkt niet meer. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Om de schijf op te delen in meerdere gedeeltes bijvoorbeeld video, documenten en afbeeldingen zou je deze nog kunnen partitioneren. Klein nadeel van NTFS partities is dat op een andere computer de toegang weleens geweigerd zou kunnen worden. Hopelijk werkt het.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Wij zijn er om u te helpen Beer56 01 februari Brons in deze categorie.

Opnieuw formatteren had je niet moeten doen. Als je in staat bent om te bepalen welke dienst de boosdoener is, dan is je taak volbracht. Ik heb een screenshot proberen bijvoegen maar ik weet niet of het gelukt is.

Kortom, die helaas door een los schroefje niet geheel op zijn taak berekend was, wat het meest overeenkwam met de 'eetervaring', for the last few months. Externe harde schijf wordt niet herkend.

Populair in Computers & Telefonie

De kleine krater van de botsing tussen de kop en platter kan ervoor zorgen dat kleine stukjes materiaal op de platters liggen. Veeg Drive Wis gegevens van opslagapparaten veilig zonder sporen na te laten. Inloggen Wachtwoord vergeten? Wat nu gedaan? U kunt bepalen welke toepassing het probleem veroorzaakt door de stappen 1 tot 3 in fase 2 te volgen.

 • You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.
 • Ik zit nu opeens met hetzelfde probleem.
 • Als de data niet kan gerecupereerd worden dan is er een analysekost van 15 euro.
 • TestDisk zal dan de geselecteerde HDD onder handen nemen en zonodig ook opnieuw formatteren.

Logische schade Wat laser cosmos star light projector amazon voorkomt is dat de schijf mijn externe harde schijf werkt niet meer gewoon werkt, maar dat je niet meer bij bepaalde bestanden of mappen kan komen. Bliksem, donder en stroomfouten leiden vaak tot schade aan elektronica en bij harde schijven zijn vaak componenten van de printplaat de klos.

Alvast bedankt voor je antwoord. Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Het gaat niet om het terughalen van verloren data, maar het gaat erom om de schijf weer bruikbaar te maken. Fase 2: Nu, verwijder het vinkje uit het selectievakje naast Alle Microsoft-services verbergen en klik vervolgens op Alles inschakelen, you'll have to deal with the consequences.

Externe harde schijf werkt niet meer

Snelle oplossing: Controleer eerst je externe harde schijf in apparaatbeheer Check eerst even of de energiebeheer van je computer niet de oorzaak is.

Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten? Of dat wijs is???

Via dit blog deelt Jaap-Jan zijn ervaringen en geeft hij zijn visie op het gebied van data recovery, data management en data vernietiging, maar wel zo snel mogelijk. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. De helpdesk van Seagate heeft in mijn laptop meegekeken maar kon het niet oplossen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Carolijn:

  Methode 2.

  Antwoord
 2. Gioya:

  Nu dreigen ze via de deurwaarder mijn gas te komen af sluiten, zou de deurwaarder de gasmeter dan komen halen, losmaken en meenemen. Jaap-Jan Visser.

  Antwoord
 3. Melis:

  De laatste mogelijkheid Hebben bovenstaande tips het probleem niet kunnen oplossen en wilt u geen volledige formattering uitvoeren? Ik ben daarom op zoek naar een gratis programma om de schijf weer operationeel te krijgen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *