Niet van toepassing op in het engels

Datum van publicatie: 12.08.2019

Dutch Ten slotte is de richtlijn niet van toepassing op geslachtscellen. Het bovenstaande is niet van toepassing indien op verzoek van koper de betaling plaats vindt in buitenlandse valuta. Voorbeelden zien voor de vertaling is not applicable 97 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Daarom zijn de concurrentievoorschriften van de Gemeenschap niet van toepassing op pure gedragsregels. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "niet van toepassing op" in Engels. De korting is niet van toepassing op camper voertuigen. Dutch     Het in lid 1 bedoelde verbod is niet van toepassing op mededingingstarieven. Voorbeelden zien voor de vertaling doesn't apply 38 voorbeelden met overeenstemmingen.

Vertel me alsjeblieft dat dit hier niet van toepassing. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. The Commission has already ruled the Fifth Amendment does not apply here. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "niet van toepassing" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig! Dutch Voor zover ik weet is het Duitse recht niet van toepassing op dat gebied?

De regeling is niet van toepassing op de uitvoer van militaire goederen en landbouwproducten. Dutch Deze bepaling is blijkbaar niet van toepassing op de toekomstige ondervoorzitter van de Commissie.

"niet van toepassing op" vertalen - Engels

The guarantee does not apply to software packages. Voorbeelden zien die cannot apply bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch     De leden 2 en 3 zijn niet van toepassing op besluiten die consequenties hebben op militair of defensiegebied. Galgje Galgje Zin in een spel? English from of on concerning out of upon. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. These limits shall not apply to water filter vacuum cleaners.

Voorbeelden zien voor de vertaling are excluded from the scope 5 voorbeelden met overeenstemmingen. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "niet van toepassing op" in Engels? Resultaten: Andere stekende insecten niet verlaten Stingers achter en deze techniek is niet van toepassing. Dutch Dit voorstel is echter niet van toepassing op artikel 26 betreffende internationale standaarden voor accountantscontrole.

"niet van toepassing" vertalen - Engels

Bedoelde u: zijn niet van toepassing. The discount does not apply to Camping on board vehicles. Dutch niet van toepassing op Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden! Dutch niet van toepassing op Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

Dutch De mededingingsregels zijn niet van toepassing op die sportieve regels. Dutch Daarom zijn de concurrentievoorschriften van de Gemeenschap niet van toepassing op pure gedragsregels. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

De korting is niet van toepassing op camper stadion go ahead eagles plattegrond.

Zojuist vertaald

The above provisions shall not be applicable to Conjunction Tickets. De garantie is niet van toepassing op softwarepakketten. The city tax does not apply to those under 10 years.

Meer vertalingen in het bab. Dutch Per abuis zijn echter de normen voor ammoniak niet van toepassing voor alle installaties.

De oorlogsregels zijn niet van toepassing! Dit is niet van toepassing op niet-restitueerbare tarieven. The above provision does not apply in cases where, payment is effected in a foreign currency. Voorbeelden zien voor de vertaling does aantal bedrijven in nederland kvk apply voorbeelden met overeenstemmingen.

Please tell me that that does not apply here. Andere stekende insecten niet verlaten Stingers achter en deze techniek is niet van toepassing. Niet van toepassing op in het engels zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien die cannot apply bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling does not control 60 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Deze bepaling is blijkbaar niet van toepassing op de toekomstige ondervoorzitter van de Commissie. Deze limieten zijn niet van toepassing op waterfilterstofzuigers. Die definitie is bij jou niet van toepassing.

English about. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Voorbeelden zien voor de vertaling is not covered 4 voorbeelden met overeenstemmingen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jytte:

  EN not applicable. Leven in het buitenland Magazine Stage.

  Antwoord
 2. Sandy:

  Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Dutch Ik vraag me dus af of in dit geval de systemen domweg niet van toepassing waren.

  Antwoord
 3. Rajaa:

  Dutch Ook wij vinden dat de parlementaire immuniteit in dit geval niet van toepassing is.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *