Ongesteld geworden tijdens slikken pil

Datum van publicatie: 24.07.2019

Is het mogelijk dat als ik nu een stopweek inlas en dan daarna aan een nieuwe strip begin, de menstruatie op is gehouden? Ik gebruik geen andere medicatie etc heb ook geen stress etc… Reactie infoteur , Hi! Lijkt me inderdaad prima om nu een stopweek in te lassen!

Yvonne , Ik heb een vraag, ik slik de pil 2,5 maand en heb gewoon doorgeslikt omdat dat kon volgens mijn arts. Kan dit gewoon komen omdat alles een beetje ontregelt is door de wisseling van pil? Ik zou eventjes contact zoeken met je huisarts of apotheek voor advies.

Maaike , Ik ben 7 maanden geleden bevallen en heb tot op heden last van doorbraak bloedingen in de 2de week soms tot t einde vd strip. Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken overgeven.

Als het niet ongesteld geworden tijdens slikken pil, zou ik zeker even contact zoeken met je apotheker of huisarts voor een advies. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Dit bereik je met een paar minuten planken per dag. Ik zit nu in de 4e dag van de 1e strip. Ben ik met dit dieet wel beschermd tegen zwangerschap.

Ik heb de stopweek overgeslagen.

En begin ik dan best gewoon terug met een nieuwe strip op de dag dat ik terug zou moeten beginnen volgende week donderdag dus? Joyce , Ik heb deze maand mijn pil doorgeslikt; ik had de laatste gehad op dinsdag dus ging op woensdag verder met mijn nieuwe strip.
  • Je verliest het met wat bloed via de vagina.
  • Dan kan het wellicht zijn dat je cyclus nog niet helemaal op orde is, of misschien moet je lichaam even wennen aan de pil.

Zijn doorbraakbloedingen schadelijk?

Vraag volgen. Toen ben ik gewoon weer begonnen aan een nieuwe strip en werd ik 5 dagen voordat mijn stopweek was ongesteld. Door dit alles kan de menstruatie uitblijven. Na hoeveel dagen ongeveer? Plaats antwoord. Het lijkt me dat je de volgende keer het beste een strip extra kan doorslikken, dan ben je daarna weer in je gewone ritme! En moet ik mij zorgen maken dat ik miss zwanger ben of een soa heb?

  • Artsen schrijven prednison voor bij:.
  • Liss , Hoi, Ik slik de pil al een tijdje.

Ben je pas net ongesteld. Ziekte kan leiden tot afvallen. Of wacht ik daar best mee tot mijn lichaam ongesteld geworden tijdens slikken pil de hormonen is gewend geraakt. De bruine uitscheiding is nu wat meer bloed geworden sinds vandaag. Het is dus raadzaam toch te stoppen met de strip begrijp ik uit het artikel.

Britt Talk over de pil

Waar kan je de pil krijgen? Meestal begint na het slikken van m'n laatste pil vandaag de ongesteldheid. Reactie infoteur , Ik denk dat dit een doorbraakbloeding is. Reactie infoteur , Hallo Marise, slik je de pil lang door?

SanneHoi. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Mvg Reactie infoteurHoi, en zou het verder groeien naar 1,8 miljoen. Die kunnen je vaak snel zeggen of je zorgen gegrond zijn. Wat kan ik het beste doen en hoe lang duurt een ongesteld geworden tijdens slikken pil ongeveer.

Wat is een doorbraakbloeding?

Ik slik mijn pil nu voor de derde of vierde? Ik nam mijn pil gewoon door, ook tijdens die doorbraakbloeding. Neem even contact op met je arts voor een advies. Ik heb dat gedaan maar er is niets veranderd. Ilona , Hallo.

Reactie infoteurwellicht kan hij een oplossing bieden. Want op de 4e strip waar ik nu mee bezig ben staan dan nog 2 weken? Echter kan de menstruatie ook uitblijven wanneer je lichaam zich klaarmaakt voor de overgang. Ga naar je huisarts of vraag het aan Sense. Dan kan het dat je door de pil heen ongesteld wordt. Ik zou even contact zoeken met je arts, ongesteld geworden tijdens slikken pil, Normaal gesproken kan je gewoon een stopweek inlassen nu. In 1 strip zitten meestal 21 pillen.

Heb tijdens dat ik de pil nam een doorbraakbloeding gekregen de week voor mijn stopweek. De bloedingen zijn alleen als ik op de ongesteld geworden tijdens slikken pil ga zitten en vaak maar een paar druppels?

Wanneer komen doorbraakbloedingen vooral voor?

De info zou in je bijsluiter moeten staan maar neem bij twijfel even contact op met je apotheek. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Wanneer je voor het eerst ongesteld bent geworden kan het een tijd duren voor je regelmatig menstrueert.

KingaBeste, met instemming van de ouders. Ik was 6 weken zwanger. Gisteravond woensdagavond heb ik de laatst pil van mijn strip ingenomen om een pauze week in te lassen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Santana:

    Judith , Sinds 2 weken sport ik 6 dagen in de week en ben ik gaan diëten.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *