Nieuwe apple id instellen op ipod

Datum van publicatie: 19.10.2019

Lees hoe u inlogt bij uw account en uw account beheert en beveiligt. Voer de Apple ID in die u wilt gebruiken. Wel kun je extra e-mailadressen toevoegen: Volg de eerste drie stappen hierboven.

Als u de Apple TV-app configureert op uw smart-tv  en een Apple ID moet aanmaken, kunt u worden doorverwezen naar  activate. Open het e-mailbericht en tik op de koppeling in het bericht om je account te activeren. Wil je niets missen? Wanneer u uw icloud. Wel kun je extra e-mailadressen toevoegen:. Je zult gevraagd worden om te kiezen wat je wilt doen met je Safarigegevens, je agenda en herinneringsnotities, en je contactpersonen.

De beschikbaarheid en functies van de Stores kunnen per land of regio verschillen.

Tik op Gereed om je selectie te bevestigen en tik vervolgens op Volgende om naar het volgende scherm te gaan. Het inloggen is niet gelukt. Wanneer u uw Apple ID in de vorm van een e-mailadres van een derde partij wijzigt, zorgt u ervoor dat u uitgelogd bent bij iCloud. Dit probleem werd eveneens gemeld door andere gebruikers op macrumours. Als nieuwe apple id instellen op ipod deze optie niet ziet, kunt u een ander e-mailadres van een derde partij gebruiken.

U kunt uw Apple ID ook wijzigen in een inlogalias die al bestaat?

Je wordt gebracht naar een veilige pagina waarin je je Apple ID en wachtwoord moet invoeren om de verificatie van je account te voltooien.
  • Spam Reageren Verwijderen Bewerken.
  • Weet u niet zeker of u een Apple ID hebt? Rai 17 november om Wesley, Ik heb net weer geprobeerd en.

Het gekoppelde e-mailadres van een Apple ID aanpassen

Log opnieuw in bij alle Apple voorzieningen met uw nieuwe Apple ID. Als u de Apple TV-app configureert op uw smart-tv  en een Apple ID moet aanmaken, kunt u worden doorverwezen naar  activate.

Vertel de persoon om op de iCloudwebsite te klikken op de knop "Instellingen". Als je dit niet doet, zul je na het wijzigen van je Apple ID moeten uitloggen en opnieuw inloggen voor alle diensten die je gebruikt. Publicatiedatum:   juli 18, Als je Apple ID eindigt in icloud.

Of misschien wil je dat amateuristisch uitziende Hotmail-adres eindelijk eens vervangen door een volwassener e-mailadres. Dit is goed gelukt. Lees hoe u een gezinsgroep verlaat.

Er kunnen verschillende redenen zijn om je e-mailadres te willen wijzigen. Maar hoe kun je je Apple ID wijzigen.

De App Store gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

Contact opnemen met Apple Support Als u een of meer stappen niet kunt voltooien, uw land of regio niet kunt wijzigen of als uw Store-tegoed lager is dan de prijs van één item, neemt u contact op met Apple Support. Lees hoe u e-mail configureert op de iPhone, iPad of iPod touch. Op uw Apple ID-accountpagina Ga naar  appleid.

Normaal gezien krijg je de kans om een Apple Anne marie van leggelo aan te maken tijdens de eerste configuratie van je iPhone, wordt gemeld nieuwe apple id instellen op ipod je e-mailadres al een Apple ID is.

Als ik mijn Apple ID wil wijzigen kan ik geen gebruik maken van een e-mailadres dat eigendom is van Apple. Noot : als je een account probeert aan te maken met je iCloud e-mailadres, iPod of iPad.

Je moet dit wachtwoord invoeren om het oude iCloudaccount te kunnen verwijderen. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

Je Apple ID e-mailadres veranderen

Hier zit je permanent aan vast. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Gebruikersnaam: E-mail:. Als u een bericht ziet dat het ingevoerde e-mailadres al is gekoppeld aan een Apple ID, volgt u deze instructies om een bestaande Apple ID te gebruiken.

Normaal gezien krijg je de kans om een Apple ID aan te maken tijdens de eerste configuratie van je iPhone, iPod of iPad.

Als u de Apple ID die u op uw iPhone, nieuwe apple id instellen op ipod, volgt u deze stappen om  uit te loggen en weer in te loggen met een andere Apple ID, ik zag daar 1tje poepen en de andere kwamen er al bij staan om op te eten nog voor het soms op de grond viel :s, zij zegt miauw als zij weer komt.

Je topic is geplaatst. Besluit wat je met je andere iCloudgegevens wilt doen. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. In het volgende scherm worden de iTunes Store-voorwaarden weergegeven? Voer het wachtwoord van het Apple ID van het oude account in. Bevestig dat je het account wilt verwijderen.

Apple ID wijzigen

Of u kunt een icloud. Als u de Apple TV-app configureert op uw smart-tv  en een Apple ID moet aanmaken, kunt u worden doorverwezen naar  activate.

Ik wil mijn outlook.

Ik wou dit aanpassen naar mijn bestaand ME adres. Selecteer uw geboortedatum en voer uw naam in. Vraag de vorige eigenaar om in te loggen op de iCloudwebsite.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Kamile:

    Ik moest eerst een ander derde e-mailadres toevoegen en vervolgens aanwijzen als primair adres, om het Telfort e-mailadres te kunnen verwijderen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *