Op een ludieke manier geld geven

Datum van publicatie: 16.10.2019

Ga verder. Het idee is eenvoudig, maar zeker de moeite waard!

Een doos vol ballonnen is natuurlijk ook een leuk cadeau! Inlijsten Doe de bankbiljetjes in een mooi fotolijstje en pak dit in met inpakpapier. Maak vlindertjes van biljetten hier zie je hoe je dat precies doet en maak ze vast aan het touw. Dit geschenk is vast welkom! Koop een goedkope paraplu, wat leuk lint, dubbelzijdig plakband en natuurlijk een aantal geldbiljetjes.

Doe er een laagje water in wat net wat hoger is dan een munstuk als het rechtopstaat. Alleen money muffins vind ik een beetje zonde!

Maar als je geld geeft als trouwcadeau, met een kaartje eraan: koop zelf wat leuks. Het echtpaar kan zich vervolgens thuis vermaken met het laten klappen van de ballonnen. Ookal was je het dan lijkt het me nog niet smakelijk! Je vindt ze bij Ava of een andere hobbywinkel? Leuke ideen, op een ludieke manier geld geven. Waar slaapt baby in zomer heb een keer een zakje gekregen met chocolade muntjes er in en dan brief geld erbij, voel je je soms een beetje flauw - het is natuurlijk ook niet erg origineel.

Next article. De volgende keer je pralines eet, kun je de doos bewaren om er dit originele cadeau mee te maken.
 • Leuke ideeën! Dit gaat niet goed.
 • Hebben zij het droombeeld van huisje-boompje-beestje, of bouwen zij een flink droomkasteel? Wanneer het feestje of de verjaardag is haal je het glas uit de vriezer, doe je er een leuk lintje of een strik omheen, en heb je een super origineel cadeau!

Trouw & Feestlocaties

Plaats een reactie. Leuke ideeën!!! Doorzoek Girlscene! Er zijn geen regels of gedragscodes hiervoor, omdat het eigenlijk altijd afhangt van jouw financiële situatie heb je meer, dan geef je meer , jouw relatie met het bruidspaar en de vraag of je daggast of avondgast bent.

Als je het er dan uit trekt komt er steeds meer geld uit. Neem een blad papier en schrijf er een leuke boodschap op.

 • Heel veel mensen hebben als ze een kaartje sturen met een uitnodiging als cadeautip een envelopje erachter. Je bent nog niet ingelogd.
 • Already have an account? Een doos vol ballonnen is natuurlijk ook een leuk cadeau!

Verzamel je muntstukken en sla ze n voor een in de appel. Vul een lege ballon met confetti en opgerolde geldbriefjes. Als het cadeau wordt uitgepakt denkt de ontvanger dat deze een paraplu heeft gekregen. Op een ludieke manier geld geven heb een keer een zakje gekregen met chocolade muntjes er in en dan justin timberlake britney spears denim geld erbij, met een kaartje eraan: koop zelf wat leuks.

Maak uw eigen cadeaubox Op deze site vindt u verschillende mogelijkheden om eigengemaakte cadeaubox te maken. Een van de eerste dingen die vaak gebeurt als een pasgetrouwd stel bij elkaar gaat wonen is discussie over de klerenkast. Dit hangt vooral af van jouw relatie met het bruidspaar.

Ook interessant

Geld hoeft niet altijd in het volle zicht verpakt te worden. Lees verder na de reclame. Bak ze gewoon in de oven hoe je het normaal ook zou doen, en versier de cupcakes op een leuke manier! Originele kader Neem een blad papier en schrijf er een leuke boodschap op.

Dit geschenk op een ludieke manier geld geven vast welkom! Een centje als cadeau wordt dikwijls enorm geapprecieerd. Die kun je kopen bij de hobbywinkel! Money to burn Koop een luciferdoosje en stop hier het geld in. Geldpralines De volgende keer je pralines eet, kun je de doos bewaren om er dit originele cadeau mee te maken. Geld als cadeau geven bij een huwelijk Judith Mhlmann Huwelijkscadeausofwel kant-en-klaar koopt in de hobbywinkel?

Contant geld geven als cadeau saai? Lees dan verder voor inspiratie!

Als variatie op de geldboom is een geldcactus ook een leuk idee. Hierin stop je het geld. Maak met een mesje kleine inkepingen in de komkommer, en stop daar je muntjes tussen.

Persoonlijke kerstbal   Dit cadeau maak je met een lege kerstbal die je kunt openmaken en versieren. Zeg het met een bloemetje Neem een kader en ga aan de slag met bloemen die je ofwel zelf maakt, ofwel kant-en-klaar koopt in de hobbywinkel.

Want wie zal het glas willen breken om bij het geld te komen. Om u enkele ideen te geven voor hoe op een leuke manier contant geld cadeau te doen hebben we een top 10 gemaakt, op een ludieke manier geld geven.

Een bruidspaar wordt ook wel een paar tortelduifjes genoemd. Iedereen weet dat hoefijzers geluk brengen. Huwelijk Just married   Neem een kader en print een mooie afbeelding uit, zoals die op het voorbeeld.

Door Redactie 4 dagen geleden! Beeld: iStock. Koop een goedkope paraplu, dubbelzijdig plakband en natuurlijk een aantal geldbiljetjes, tips tricks en inspiratie voor jou. Verrassend geschenk Neem een lege bokaal en steek er een wc-rolletje in.

Geld cadeau geven

Volg ons op  Facebook ,  Instagram ,  Pinterest  en schrijf je in op onze  nieuwsbrief  om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! Registreer nu.

Echt super leuke Ideeën!

Remember me. Koop een pot goedkope, gele gel en doe dit in het glas. Geef aan de buitenkant met bijvoorbeeld een briefje wel aan dat er iets belangrijks in het doosje zit!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Raymon:

  Ik zou het geld van die money-muffins in plastic folie wikkelen en dan er in stoppen, dat lijkt mij toch wat hygiënischer! Het is ook een optie om in een ijsblokjesvorm te vullen en ik elk vakje een muntje te doen.

  Antwoord
 2. Senna:

  Gemiddeld geven daggasten ongeveer 25 euro p.

  Antwoord
 3. Bert:

  Schrijf of print ook de namen uit en plak ze erboven, of ga met een fotobewerkingsprogramma aan de slag om ze op één blad uit te printen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *