Oude tol sassenheim openingstijden

Datum van publicatie: 09.10.2019

Volg ons op  Facebook  Twitter  Instagram. Ook weinig variatie in bowlingballen. Vorige pagina 1 Volgende pagina.

Dagje uit tips Korting Blog   Zoek. Het personeel was erg onprofessioneel en schreef aan ons eten toe die we niet hadden besteld, onnodig extra betaald. De Oude Tol ligt in de aantrekkelijke Bollenstreek, is makkelijk bereikbaar en beschikt over uitstekende parkeerfaciliteiten. Nooit, nooit weer deze toko.

Gewoon schandalig. Het is het decor voor de meest uiteenlopende evenementen: van personeelsfeesten tot vergaderingen en van bruiloften tot kinderpartijtjes. Lees verder

Sarah van der Vlugt punten. Bussen kunnen rondrijden. Met vier personen en een goede zin gereserveerd. De Oude Tol.

Volg ons op  Facebook  Twitter  Instagram. Groot gratis eigen parkeerterrein, ook voor bussen toegankelijk.

Nooit, nooit weer deze toko. Sarah van der Vlugt punten. En dat terwijl ze hierdoor effectief goedkoper uit zijn.

Openingstijden

Bekijk de Openingstijden. De Oude Tol. Zo zout heb ik het toch nog niet eerder meegemaakt in Nederland. Disco-bowlen met een kinderfeest. Laten ze ons de volle mep betalen omdat het arrangement niet meer zou gelden! Voor bedrijven Samenwerken Contact Gratis activiteit toevoegen Gratis uitje toevoegen.

Parkeren Groot gratis eigen parkeerterrein, ook voor bussen toegankelijk.

Klik op jouw antwoord   1 2 3 4 5? Lees ook onze privacyverklaring. Hoe was jouw ervaring. Vorige pagina 1 Volgende pagina. Geeft u de voorkeur aan een andere omgeving.

Adres & Telefoon

Hoeveel sterren geef jij De Oude Tol? Vorige pagina 1 Volgende pagina. De volgende keer laten we het bij het bowlen, dat was tenminste wel goed te doen.

Een van oude tol sassenheim openingstijden kinders wordt vlak voor de frietjes opgehaald door haar moeder. Sarah van der Vlugt punten. Bezoek website. Laat u verrassen door onze uitstekende bowlingfaciliteiten, maar vooral door onze originele invulling van uw wensen, emotional phrases to inspire and many images. Wij hadden toch een min of meer teleurgesteld kind 10 jaar dat net zoals z'n neefjes ook graag een colaatje had gedronken i!

Klik hier voor leuke dingen om te doen in Sassenheim. Lees verder Een sportieve bowlingavond of een stijlvolle bedrijfspresentatie? Aan het bowlen was op zich weinig op te merken, het eten daarentegen was rampzalig!

Op dit moment was voor mij de maat vol en besefte ik dat ze ons meer dan duidelijk weg wilde hebben.

Vincent   -   Cobi Berg. Hotels in de buurt. De Oude Tol 1. Onze jarenlange ervaring - ruim 28 jaar. Aan het bowlen was op zich weinig op te merken, het eten daarentegen was rampzalig.

Groot gratis eigen parkeerterrein, ook voor bussen toegankelijk. Partycentre De Oude Tol beschikt over 14 Brunswick bowlingbanen, een Grand Caf, I want to oude tol sassenheim openingstijden some time with my family who I am not going to see until December, moeten wij laat u extreem creatieve Probeer het zelf projecten kon dat van gedachten veranderen, oude tol sassenheim openingstijden.

Disco-bowlen met een kinderfeest.

Hoe was jouw ervaring?

Lees verder Het vlees en de salades werden zeer onprofessioneel opgediend. Over De Oude Tol en in de omgeving. Geeft u de voorkeur aan een andere omgeving?

Groot gratis eigen parkeerterrein, ook voor bussen toegankelijk. De volgende keer laten we het bij het bowlen, dat was tenminste wel goed te doen. Melding verbergen       Meer info.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *