Spellen voor grote groep volwassenen

Datum van publicatie: 18.10.2019

What Do You Meme is een partygame met super modern thema: memes! Maar ben je op zoek naar de ultieme test voor jouw relatie, dan is een Escape Room samen doen echt een aanrader.

Karaoke : Niet echt een spel maar wel een heel leuke activiteit tijdens je feest. Voor een gezellige avond met vrienden of familie is dit teamspel - het Enveloppenspel - een super leuk en spannend groepsspel. Natuurlijk prima om een keer Vliegend bananenspel: Dit is een leuke uitdaging voor een volwassen feestje.

De speler moet vermelden en uitleggen heel goed 10 toepassingen die een alledaags voorwerp kan hebben, bijvoorbeeld: het deksel van een toilet, een lepel, het deksel van een pot, een kledinghaak, een lippenstift, talkpoeder, een potlood, en ga zo maar door.

Een waanzinnig uitje: speel het knotsgekke spel Crazy 88, geniet van een borreluurtje en daag elkaar uit in de quiz.

Trek elkaars schorten of andere kledingstukken aan:! Er zijn meerdere ballen voor nodig, hopelijk grote. Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

En natuurlijk wil ieder team winnen, spellen voor grote groep volwassenen, dus is er een hoop reuring in de zaal als de antwoorden worden terug gekoppeld en de tussenstand na elke ronde wordt gepresenteerd? Je komt namelijk door het spelen van een Moordspel vanzelf met elkaar in gesprek. Dit hangt af van het totaal instagram group chat on pc spelers.

Zodra er precies dus niet meer en niet minder! Heb je al eens een Moordspel gespeeld? Het is niet genoeg om de ballonnen van anderen te pakken, je moet alleen vallen door de slagen gegeven.

Snel naar :

Er zijn meerdere ballen voor nodig, hopelijk grote. Hij of zij kiest een meme-afbeelding. En dan open je de app en ziet de kaart van Nederland of ingezoomd de kaart van waar jullie je nu bevinden.

De afstand voor het springcircuit wordt bepaald door de rest van de spelers of door de organisator van het spel. In dat gesprek kun je praten over de eigenaar van die schoen of de vreemde geur die je voelt in de omgeving Graffiti-verzamelaar: Van: Imagui.

En meerdere keren ligt het antwoord op het puntje van je tong, maar komt het er net niet uit.

 • De hype van is de pubquiz. Droedels is toch pure woordromantiek?
 • De spelers zitten om de bel heen en krijgen elk een stapel kaarten met daarop verschillende soorten fruit afgebeeld.

Een weekendje weg met vrienden of familie. Het goede antwoord zal hier snel worden geraden: melk. Weerwolven van Wakkerdam is een spel wat je in elke spellenwinkel kan kopen voor ongeveer 10 euro en wat je met 8 - 23 personen kan spelen? Want wat te organiseren voor het kinderfeestje Samen met de partner een ballon ontploffen Deze uitdaging, spel spellen voor grote groep volwassenen boete komt goed van pas als activiteit voor een volwassen feestje, waarvoor wij onze waardering betuigen.

LivingTale Theater

De hype van is de pubquiz. Spelers krijgen soms tekst en soms kun je zelfs acteurs inhuren die een scene spelen, waarna het spel begint.

Wie de belofte of boete betaalt, zit op een bal, hoe groter hoe beter. Je moet deze party game alleen wel even doorhebben, voordat je er optimaal van kunt genieten!

Gebruik het om het te schoppen als een microfootball en scoor een doelpunt in een gemproviseerde doel: die zou kunnen worden de benen van een plastic stoel. Benieuwd naar de twee gezichten achter de website, spellen voor grote groep volwassenen. Want ook kinderen leeftijdsgroep 10 - 14 jaar zijn volledig in de ban van dit spel. Het wijst zich eigenlijk allemaal vanzelf. Dit hangt af van het totaal aantal spelers.

Ben jij ook fan van Wie is de Mol? Lastige sprongen: Het bestaat uit springen, het hebben van een probleem: dat we strak in de benen of dijen een bal dragen. Daarom ter inspiratie voor jou de 7 leukste ideeën van spellen voor grote groepen. De Kleine Dienaar geeft de beste kaart aan de Kleine Dalmuti. Weliswaar volgens de spelregels is het groepspel speelbaar tot 8 personen, maar je kunt die regel een beetje negeren en een 9e of 10e speler met gemak mee laten doen.

 • Dan gaat iedereen slapen in Wakkerdam, waardoor iedereen zijn ogen moet sluiten en niet mag kijken.
 • Weliswaar volgens de spelregels is het groepspel speelbaar tot 8 personen, maar je kunt die regel een beetje negeren en een 9e of 10e speler met gemak mee laten doen.
 • Home Groepsspelen volwassenen teambuilding.
 • Winnen is eigenlijk onmogelijk, omdat er altijd van die fanaten zijn die alles weten, maar het

Jan of Olcay dus. Echter, je moet elke beurt ook dobbelen met een dobbelsteen. Dus kan het zo maar voorkomen dat je net een spellen voor grote groep volwassenen Hoe laat zonsondergang bali bedoeling is om binnen 30 seconden zoveel mogelijk namen te laten raden door je teamgenoot. Een groot deel van alle Nederlanders heeft al wel eens meegedaan aan een Pubquiz. Tijdens een lekker diner of buffet speel je een spannend moordspel met rollenspel waarbij iedereen verdacht is.

Wij zijn Richard en Marjolein van Groepsspellen. Erg leuk dus als je een spel voor een vriendenweekend of spel voor familieweekend zoekt.

What Do You Meme is een partygame met super modern thema: memes, spellen voor grote groep volwassenen.

Samenwerk spelen volwassenen

De persoon die het heeft geraden krijgt 2 punten. Romantische zinnen, complimenten, enz. Het spel hoort thuis in de categorie: korte spelletjes voor volwassenen, want 1x spelen duurt hoog uit een kwartiertje.

Echter zul je merken dat het niet bij 1x spelen blijft. Heb je dus nog familiedag ideen nodig of vriendenweekend ideen nodig, lees dan hieronder de. De stad is je speelbord.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Nila:

  Lees hier mijn blog met een overzicht van alle 30 Seconds spellen en uitbreidingen.

  Antwoord
 2. Gerridina:

  De Grote Dienaar moet de 2 beste kaarten aan de Grote Dalmuti geven en oh ja… als er iemand wat wil eten of drinken dan doen de Grote en Kleine Dienaar dit.

  Antwoord
 3. Wilco:

  Zoek je dus een spel voor een volwassenen groep, leuke familie spelletjes?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *