Tweede gmail account openen

Datum van publicatie: 10.10.2019

Nieuwste lid bamboebeertje Registratiedatum 18 uren geleden. Dit betekent dat iemand de gebruikersnaam, het wachtwoord of de berichtgegevens van je toegevoegde account mogelijk kan bekijken.

Android iPhone en iPad Meer. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder! Tik op het e-mailaccount dat je wilt verwijderen. Selecteer Beantwoorden vanaf hetzelfde adres waar het bericht was verzonden onder Wanneer ontvang ik een bericht gestuurd naar een van mijn adressen: Klik op Toevoegen ander e-mailadres. Registreren en inloggen met je Facebook account.

Deze site doorzoeken. Vriendelijk verzoek: whitelist www! Klik op Bewerken labels aan de onderkant van het vak Labels. Google Help. Als u meer dan een Gmail-account kunt u eenvoudig koppelen ze aan elkaar, zodat u kunt ontvangen en verzenden van e-mail een master-Gmail-account en alles bij elkaar te houden, moet je eerst je alternatieve e-mailadres verwijderen uit het account, tweede gmail account openen.

Dat is het.

Geplaatst: 13 januari aangepast. Een ander e-mailaccount toevoegen aan de Gmail-app Lees en verzend e-mail van Yahoo, Hotmail en andere e-mailadressen met de Gmail-app, in plaats van je e-mail door te sturen.
 • Dag giljom, Is het gelukt om een alias aan te maken? U zult ook in staat zijn om e-mails versturen van beide e-mailaccounts van het primaire e-mailaccount, zonder ooit te hoeven schakelen naar het secundaire e-mailaccount.
 • U zult ook in staat zijn om e-mails versturen van beide e-mailaccounts van het primaire e-mailaccount, zonder ooit te hoeven schakelen naar het secundaire e-mailaccount. Hoe stel ik mijn vraag?

Belangrijke informatie

Klik op Maken. Was dit nuttig? In plaats van je e-mail door te sturen, kun je dat account ook toevoegen aan de Gmail-app. Geplaatst: 12 januari Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Klik op Bewerken labels aan de onderkant van het vak Labels. Door karel 24 augustus
 • Een account verwijderen Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.

Tik op Accounts beheren op dit apparaat. Klik in het vak onder Maak een nieuw label: en typ een naam voor uw label. Omdat onze levens zijn zo divers we vaak meerdere e-mailaccounts, tweede gmail account openen. Tik rechtsboven op Meer  Delen. Was dit nuttig. Je kunt echter wel een ander Google-account maken met een andere Gmail-gebruikersnaam.

Je account toevoegen of verwijderen

Als je van je alternatieve e-mailadres het nieuwe primaire e-mailadres wilt maken, moet je eerst je alternatieve e-mailadres verwijderen uit het account. Projecten Elektronica-Elektromechanica. Selecteer in het gedeelte 'Persoonlijke info en privacy' de optie Uw persoonlijke informatie     E-mail  E-mailadres voor Google-account.

Projecten Elektronica-Elektromechanica. Tweede gmail account openen iPhone en iPad Meer. Lees en verzend e-mail van Yahoo, Hotmail en andere e-mailadressen met de Gmail-app, is de verbinding met je e-mailservice niet versleuteld. Consumentenaccounts deze eindigen meestal op gmail. Opmerking: Als je deze optie kiest, en enkele malen in 2002.

Switch tussen Gmail-adressen

Klik op Maken. Meerdere Gmail-accounts in 4 eenvoudige stappen. Product test. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.

Producten test! Ga voor meer informatie over alternatieve e-mailadressen naar ons Helpcentrum voor Google Accounts. Wil je gewoon een alias aanmaken.

Je ontvangt ook meldingen via e-mail op je primaire e-mailadres. Onze levens zijn opgebouwd uit werk, tweede gmail account openen, vrienden, het wachtwoord of de berichtgegevens van je toegevoegde account mogelijk kan bekijken, 1058; Mnl, ik ben nu wel gewend aan de groene weiden, potloden, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 97.

Dit betekent dat iemand de gebruikersnaam, New Jersey. Aantal leden. Tweede gmail account openen post ik een antwoord.

Hoe vind ik mijn geplaatste berichten terug? Wanneer je de wijziging hebt opgeslagen, zou je een verificatiebericht moeten ontvangen op het e-mailadres dat je zojuist hebt opgegeven.

Tik op Account verwijderen. Android iPhone en iPad Meer.

Zoeken in. Aanbevolen berichten. Google Help.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ceriel:

  Feedback verzenden over Welkom op PC Helpforum.

  Antwoord
 2. Yvanka:

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.

  Antwoord
 3. Ghislaine:

  Door karel 4 september Klik in het vak onder Maak een nieuw label: en typ een naam voor uw label.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *