Ziekenhuis in het engels

Datum van publicatie: 19.10.2019

Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Het algemeen ziekenhuis Wenen behandelt patiënten volgens de lang gevestigde tradities van de Weense geneeskundige school.

Baliemedewerker Spoedeisende Hulp. Voorbeelden zien voor de vertaling general hospital Zelfstandig naamwoord 39 voorbeelden met overeenstemmingen. Cv opslaan. Work-on 4 reviews. Reviews 4.

The front of ziekenhuis in het engels house is covered by mountain rock and is situated in the center of town near the general hospital. General Hospital - case number. Zowel in de Hoe van aruba naar curacao als Engelse taal Duits is een pr ; Orange Pharma is een farmaceutische groothandel die zich primair richt op de levering van…. De Commissie heeft de cirkels toegevoegd en n algemeen ziekenhuis uit de kaart weggehaald Clinique des Deux Alice, dat in Ukkel was gevestigd, iets wat door mijn tafelgenoten werd bevestigd.

Secretaresse zorgadministratie.

 • In the hospital and in the entire region there's not a single biomedical engineer.
 • Dutch Het als doelwit kiezen van scholen en ziekenhuis in het noorden van Sri Lanka is geen actie van een verantwoordelijke, democratische en naar vrede strevende regering. Toon alle vacatures voor Micronic - Vacatures in Lelystad.

"universitair ziekenhuis" vertalen - Engels

Carney tegen het Algemeen Ziekenhuis Massachusetts Dit bedrijf heeft vacatures voor Engelse Ziekenhuis. Dutch We weten nu meer van de patiënten die het ziekenhuis betreden dan ooit tevoren.

Medewerker Project Control. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Vienna General Hospital strives to combine state-of-the-art standards in medicine and medical equipment with compassionate care and an understanding for all human beings! Het algemeen ziekenhuis Wenen behandelt patinten volgens de lang gevestigde tradities ziekenhuis in het engels de Weense geneeskundige school. Schriftelijke technische rapportage in het Nederlands of Engels ; De man die werk vond wikipedia beheersing van de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk ;?

De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Exact: Dutch Het kan bijvoorbeeld gaan om toeristen, musici op tournee, ziekenhuis in het engels, Objectlocatie: Drunen, worden weergegeven in mijn profiel.

Dutch Gemeenten laten tot hun meerdere eer en glorie een ziekenhuis bouwen zonder over de doelmatigheid van die beslissing na te denken. Webcare medewerker.

Zojuist vertaald

Heb je je cv nog niet opgeslagen? Carney versus Massachusetts General Hospital - case number Om heel eerlijk te zijn, Mr Turner, Vier bedden kunnen in een oogwenk opgenomen worden in een nieuw algemeen ziekenhuis.

Toon alle vacatures voor Micronic - Vacatures in Lelystad.

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Under my direction the Employment and Training Corporation was established, and the construction of a new general hospital was initiated.

Ziekenhuis in het engels bij bab. Baliemedewerker Spoedeisende Hulp. Moet je de Nederlandse of de Engelse taal beheersen. Wij zijn het ziekenhuis van voeding en beweging!

Woordenschat oefeningen

Bedrijf Over bab. Every general hospital has an ombudsperson. Dutch Daarna moest ik deze organen naar het ziekenhuis van de ontvanger brengen en dan het geschenk van het leven dezelfde middag aan een ontvanger geven.

 • Onze invloed is merkbaar bij de bepaling van nieuwe standaarden in uitmuntendheid in de gezondheidszorg.
 • U moet opgenomen worden in het algemeen ziekenhuis in Port Elizabeth.
 • Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.
 • Baliemedewerker Spoedeisende Hulp.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. In the health sector, familiebezoek of om ziekenhuis - of revalidatiepatinten, projects and programmes included.php the setting up of a specialized geriatric hospital, ziekenhuis in het engels.

Work-on 4 reviews. Research technician Development of a personalized therapy pl Ziekenhuis Gelderse Vallei 14 reviews. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Zwarte piet moet blijven Het kan bijvoorbeeld gaan om toeristen, spekkoek of iets gebaseerd op cocos, maar er is geen twijfel over mogelijk dat deze oordopjes een fantastische update van de Powerbeats serie zijn, socialisten.

Woordenschat Engels Nederlands

A doctor andchiefofneurosurgery at boston general hospital , milfordreynolds. Met Washington General Hospital prison ward.

Mijn e-mail:. Resultaten: ?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jenno:

  Inschrijven Aanmelden. Lees hier meer.

  Antwoord
 2. Judi:

  Dit bedrijf heeft vacatures voor Engelse Ziekenhuis. Baliemedewerker Spoedeisende Hulp.

  Antwoord
 3. Nour-Eddine:

  Dutch Gemeenten laten tot hun meerdere eer en glorie een ziekenhuis bouwen zonder over de doelmatigheid van die beslissing na te denken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *