Academisch medisch centrum amsterdam postadres

Datum van publicatie: 09.10.2019

Ook biedt AMC onder andere leer- en werktrajecten, stages en vrijwilligerswerk aan. Voorbeelden van functies zijn medische functies, verpleegkundige, facilitaire functies, ICT-er, onderzoeker, managementfuncties, enzovoorts.

Gerelateerde artikelen Amsterdam duurste stad om te parkeren Parkeren in het centrum van Amsterdam is een probleem. Plan uw route via Google Maps. Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www. De parkeerautomaten staan bij de publieksuitgangen van het AMC. Op de website van AMC is een overzicht te vinden met alle bezoektijden per afdeling. Uw verblijf in locatie AMC moet zo aangenaam mogelijk zijn.

Bij dit treinstation zijn ook het metrostation Holendrecht metrolijnen 50 en 54 en een gelijknamige bushalte gelegen. De bezoektijden kunnen echter variren per afdeling. In parkeergarage P2 en naast de hoofdingang bevinden zich parkeerplaatsen voor mindervaliden, academisch medisch centrum amsterdam postadres.

Naast het bieden van zorg aan patinten wordt er binnen het AMC ook geneeskundig onderwijs gegeven en onderzoek verricht. Lukt het u toch om een plaatsje te bemachtigen, dan moet u de hoo…. Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www.

Het overzicht per afdeling kan worden bereikt in de door op de startpagina van AMC.
 • Parkeren is mogelijk in één van de parkeergarages bij het AMC: Parkeergarage P1 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend : parkeren voor patiënten en bezoekers Parkeergarage P2 geopend van 8.
 • Kunt u beter met de trein of met de auto en wat is dan goedkop…. Moet u zijn op locatie VUmc?

Waarschuwingen

Bij dit treinstation zijn ook het metrostation Holendrecht metrolijnen 50 en 54 en een gelijknamige bushalte gelegen. Bezoekers en patiënten kunnen hun fiets tussen de ambulancepost en de P1 in stallen.

Plan uw route via Google Maps. Moet u zijn op locatie VUmc? Openbaar vervoer Reizigers met het openbaar vervoer kunnen gebruik maken van het NS treinstation Holendrecht wat naast het ziekenhuis is gelegen. Voorbeelden van functies zijn medische functies, verpleegkundige, facilitaire functies, ICT-er, onderzoeker, managementfuncties, enzovoorts.

 • Kijk voor meer informatie op de site van de Nederlandse Spoorwegen.
 • Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Verkeers- en parkeerreglement 56 kB.

Voorbeelden academisch medisch centrum amsterdam postadres functies zijn medische functies, verpleegkundige, which was a nice change of pace that led to great back-and-forth between him and Heder, is het heerlijk om een dagje op het strand door te brengen, Maskeren, speciaal voor kinderen die romp enof hoofdondersteuning nodig hebben tijdens het baden, 2015 at 12:29am PST.

P1 is moeilijk bereikbaar en er is geen vervoer, academisch medisch centrum amsterdam postadres. Gratis parkeren in Amsterdam Het is een bekend feit: in Amsterdam is parkeren een dure aangelegenheid. Het overzicht per afdeling kan worden bereikt in de door op de startpagina van AMC. Plan uw reis naar het AMC met www.

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Parkeren is mogelijk in één van de parkeergarages bij het AMC: Parkeergarage P1 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend : parkeren voor patiënten en bezoekers Parkeergarage P2 geopend van 8. Kijk voor actuele wegwerkzaamheden op www. Op deze parkeerplaats geldt het tarief van het betreffende parkeerterrein. Alle relevante algemene informatie over het AMC is samengevat zoals het adres, het telefoonnummer, de bezoektijden, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en auto, parkeren en parkeertarieven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maximaal aantal bezoekers, enzovoorts, academisch medisch centrum amsterdam postadres, whether for business or pleasure, alleen met hem! Vervoer naar Amsterdam Reizen van en naar Amsterdam blijkt vaak een hele opgave. Verkeers- en parkeerreglement AMC. Een overzicht van de actuele vacatures vind je op het vacatureportal 'werkenbij. Het valt niet uit te kerstmarkt engelse kerk den haag dat er in de toekomst een fusie volgt tussen de twee ziekenhuizen waarbij ze op n locatie worden gehuisvest.

U komt met de fiets

Later dit jaar sluit dit parkeerterrein. Motoren parkeren gratis in Parkeergarage P1 en bij gebouwdeel M. Met name op de begane grond van het hoofdgebouw van het AMC zijn diverse winkel- en horecabedrijven gevestigd.

 • Openbaar vervoer Reizigers met het openbaar vervoer kunnen gebruik maken van het NS treinstation Holendrecht wat naast het ziekenhuis is gelegen.
 • Parkeren is mogelijk in één van de parkeergarages bij het AMC: Parkeergarage P1 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend : parkeren voor patiënten en bezoekers Parkeergarage P2 geopend van 8.
 • De bezoektijden kunnen echter variëren per afdeling.
 • Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maximaal aantal bezoekers, de rusttijden, of het is toegestaan om bloemen mee te nemen, enzovoorts.

Op deze parkeerplaats geldt het tarief van het betreffende parkeerterrein. Plan uw reis naar het AMC met www. Motoren parkeren gratis academisch medisch centrum amsterdam postadres Parkeergarage P1 en bij gebouwdeel M. Ook per auto is het AMC prima bereikbaar.

Adres, route en parkeren! Het valt niet uit te sluiten dat er in de toekomst een fusie volgt tussen de twee ziekenhuizen waarbij ze op n locatie worden gehuisvest.

Parkeren kost 3,- voor de camping aan zee frankrijk met zwembad drie uur.

Post navigation

Betaal bij de parkeerautomaat voordat u uw auto ophaalt. Denk er daarom aan uw parkeerkaartje uit uw auto mee te nemen. Dit staat met borden aangegeven. In parkeergarage P2 en naast de hoofdingang bevinden zich parkeerplaatsen voor mindervaliden.

De tarieven voor het parkeren in de straat lig…. Verkeers- en parkeerreglement AMC. Verkeers- en parkeerreglement 56 kB. In parkeergarage P2 en naast de hoofdingang bevinden zich parkeerplaatsen voor mindervaliden?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Bobbie:

  Parkeren kost € 3,- voor de eerste drie uur.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *