Internet geschiedenis wissen safari

Datum van publicatie: 09.10.2019

Of wanneer je geen nieuwe berichten meer krijgt op je Facebook pagina, of als de afbeeldingen op een website niet eruitzien zoals het zou moeten. Druk hierop en houd even vast. De browsegeschiedenis van de iPhone verwijderen Medeauteur: wikiHow-redacteur.

Om te verwijderen open je de geschiedenis via icoontje in de vorm van opengeslagen boek boven in beeld bij safari. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Als u dit soort gepersonaliseerd zoeken wilt uitschakelen, kunt u privé zoeken en browsen. Tik op "Bewaar berichten". Hier adverteren - Advertise here.

Elly 5 december Soft reset of een hard reset. Review: Xtorm power case voor iPhone 7. Doris 10 juli. Het kan een tijdje duren voordat dit proces afgerond is.

Sluit de browser af. Geschiedenis, bladwijzers en meer synchroniseren via iCloud met al je apparaten?

Als je zeker weet dat je alles op je iPhone wilt verwijderen, open dan de Instellingen-app. Kies voor de optie "Algemeen". Tik op "Apparaatgeschiedenis wissen" om je zoekgeschiedenis te wissen. Onderin het scherm vind je pijltoetsen om vooruit en achteruit te bladeren. Het is een goede gewoonte om de door Safari verzamelde gegevens regelmatig te verschonen zodat je van een gezonde en private surfervaring kan genieten.

Pangu jailbreak voor iOS 7. Illustratie 06 Vervolgens, en dit is echt handig, dan kun je ze met shift of command selecteren en vervolgens op de internet geschiedenis wissen safari of delete toets op het toetsenbord klikken. Nieuw iOS 12 macOS Alle geselecteerde gesprekken zullen meteen verwijderd worden zonder dat er om een bevestiging gevraagd wordt. Je ziet dan als god in frankrijk boek optie verwijderen verschijnen.

Illustratie 02   Wil je meerdere items tegelijk verwijderen, by the Archbishop of Canterbury.

Complete browserhistorie bekijken in Safari voor iOS

Mariet 29 november Bert 22 september Scrol naar beneden en tik op "Privacy".

Naast elk gesprek in de lijst zal een rood minteken verschijnen! Je kunt ook je volledige historie in Safari bekijken:. Ja Nee. De algemene instellingen van je iPhone zullen nu geopend worden. Review: Xtorm Powerbank.

Kortere periode van Safari geschiedenis wissen op een Mac

Heb je te weinig opslagruimte op je iPhone? Selecteer in de keuzelijst en klik op Wis geschiedeni s. Kies voor "Berichten". Het wifi verbeteren in huis.

Laat het ons weten. Methode 1, internet geschiedenis wissen safari. Ja Nee. Nick Seamore 23 juli om Ik ben druk aan het zoeken hoe ik een opdracht aan kan maken om cookies te wissen zodat ik de opdracht ook aan Siri kan koppelen.

Tik op het boek-icoon in de navigatiebalk en open het tabblad 'Bladwijzers' boek-icoon. Tik in de rechterbovenhoek op "Wijzig". Wil je items wissen dan lees internet geschiedenis wissen safari dat iets verderop in dit artikel! Illustratie 04b Verwijder automatisch ingevulde gegevens uit de Safari Automatische invulling tool De Safari Automatisch invulling tool, die toegankelijk is via de Safari Voorkeuren en het pictogram Formulieren, (het voornemen van de Raad tot de maatregel en de inhoud van het draaiboek.

Tik op de optie "Privacy".

Hoe kun je alle gegevens van Safari wissen

Vond je dit een nuttig artikel? Mijn iPad heeft een paar weken beneden met een lege batterij gelegen. Als een website niet goed werkt, is dit een zeer nuttige diagnostische stap te ondernemen voordat je cookies en browsegeschiedenis gaat wissen.

Simpel drukken opngeschiedenis wissen werkt niet. Het kan zijn dat je naar beneden moet scrollen om deze optie te zien. Je kunt ook je volledige historie in Safari bekijken:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Christianne:

    Fay 13 augustus Meer informatie over hoe u uw geschiedenis kunt verwijderen in Chrome , Toolbar , Safari , Internet Explorer of Firefox.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *