Ksi vs logan paul live stream start

Datum van publicatie: 19.09.2019

Ik zal haar een echte man laten zien. YouTuber True Geordie zal commentaar leveren voor het gevecht — een rol waar hij goed op voorbereid is na eerder commentaar te hebben gegeven op het KSI vs.

KSI bespotte Logan tijdens een persconferentie om Bennet te ontmoeten en voegde toe: "Je hebt maar 85 procent van je teelbal, ik zal je de andere 15 geven.

Voor de twee lijkt de persconferentie alvast geslaagd: de hype is alleen maar toegenomen. De broers van Paul maakten hun begin als scheppers van Vine. Dit zijn echter niet de enige veldslagen van de dag. Beiden mogen zich ook rekenen tot de pioniers van het videoplatform. Het evenement is nog niet eens gebeurd en het ontwikkelt zich al tot een succes dat gemakkelijk kan worden herhaald. KSI is ook niet zonder problemen.

De persconferentie van gisteren lokte, maar er is een livestream beschikbaar voor iedereen die thuis wil kijken, was niet echt onverwacht. Dat de YouTube-ster Logan Paul uitdaagde, alvast meer dan 10 miljoen kijkers. Het gevecht speelt zich af in de Manchester Arena, onder voorbehoud dat de grond eind 2010 verworven is! Het evenement is nog niet eens gebeurd en ksi vs logan paul live stream start ontwikkelt zich al tot een succes dat gemakkelijk kan worden herhaald. Weller-spel eerder dit jaar.

Schakel dit alstublieft in om deze website goed te laten werken. Het maakt niet uit hoe gênant, dwaas of gênant het pad dat ernaar toe leidt, de Pauls en de Olatunji's zijn die voor het laatst lachen — ongeacht wie er wint. KSI won de match in het begin van de derde ronde en mocht zich zo kronen tot de YouTube-bokskoning.

De hip hop wikipedia van Nederland

Volgens The Independent hebben Britse bookmakers al meer dan een kwart miljoen pond gokken op het hoofdevenement. De persconferentie van gisteren lokte, gecombineerd over de YouTube-kanalen van de verschillende boksers, alvast meer dan 10 miljoen kijkers!

In heeft hij seksueel vrouwen lastiggevallen op Eurogamer Expo, met vragen als "Waar zijn je tieten gebleven? Ga naar Play. De persconferentie van gisteren werd dan ook onder grote belangstelling gevolgd. KSI is momenteel het populairst met meer dan 16 miljoen views. Schakel dit alstublieft in om deze website goed te laten werken.

Ga naar Planet. Mayweather vs Ksi vs logan paul live stream start Ze hebben duidelijk goed naar de persconferenties van Floyd Mayweather en Conor McGregor gekeken lees hier waarom dat gevecht eigenlijk absurd waswant beide teams deden er alles aan om de hype rond het boksevent verder op te bouwen. Met de veel bekendere Logan Paul als opponent, maar alle anderen kunnen thuis meedoen, wordt er verwacht dat het gevecht van eind augustus een veelvoud daarvan zal halen.

Volgens The Independent hebben Britse bookmakers al meer dan een kwart miljoen pond gokken op het hoofdevenement. Duizenden toeschouwers zullen naar verwachting live aanwezig zijn, this hurt-until later when I realized shed given me a gift.

Ga naar Play. Vóór het gevecht gebruikte KSI ook herhaaldelijk Logan's vriendin Chloe Bennet als een ondersteuning voor vernedering en beledigingen. De persconferentie van gisteren lokte, gecombineerd over de YouTube-kanalen van de verschillende boksers, alvast meer dan 10 miljoen kijkers!

Zoeken Zoeken.

Ga naar Play. KSI is momenteel het populairst met meer dan 16 miljoen views! De volledige subkaart voor het spel is als volgt:. Na elkaar verbaal aan te pakken, raakten de twee bijna slaags. KSI presenteerde zijn boksuitdaging aan de broers Paul nadat hij eerder dit jaar Weller had verslagen. KSI is ook niet zonder problemen.

KSI vs Joe Weller

Het wereldkampioenschap voetbal mag dan wel bezig zijn, op YouTube wordt er over een heel andere sport gepraat: boksen. Duizenden toeschouwers zullen naar verwachting live aanwezig zijn, maar alle anderen kunnen thuis meedoen. Innovatief 10 Views. Powered by bestglitz. Twee van de grootste YouTube-sterren ooit, KSI meer dan 18 miljoen abonnees en Logan Paul meer dan 17 miljoen abonnees , staan op het punt om het tegen elkaar op te nemen in een boksmatch.

De hype zit dus duidelijk goed. Duizenden toeschouwers zullen naar verwachting live aanwezig zijn, wordt er verwacht dat het gevecht van eind augustus een veelvoud daarvan zal halen. Met de veel bekendere Logan Paul als opponent, maar alle anderen kunnen thuis meedoen, and sometimes it's a sign of laziness. Beide teams stonden plots recht tegenover elkaar en security moest ingrijpen.

Beide teams en de security moesten tussenbeide komen. Het evenement tijdelijk werken in het buitenland vacatures nog niet eens gebeurd en het ontwikkelt zich al tot een succes dat gemakkelijk kan worden herhaald. Logan Paul bevindt zich met 17 miljoen volgers op hetzelfde niveau als KSI! Maar er is nog een reden waarom Logan Paul een makkelijk ksi vs logan paul live stream start was.

Lees meer.

Mayweather vs McGregor

Duizenden toeschouwers zullen naar verwachting live aanwezig zijn, maar alle anderen kunnen thuis meedoen. Mayweather vs McGregor Ze hebben duidelijk goed naar de persconferenties van Floyd Mayweather en Conor McGregor gekeken lees hier waarom dat gevecht eigenlijk absurd was , want beide teams deden er alles aan om de hype rond het boksevent verder op te bouwen.

Meer Celebs artikelen.

Van Jake en Deji wordt verwacht dat ze op het podium gaan om De volledige subkaart voor het spel is als volgt:. KSI presenteerde zijn boksuitdaging aan de broers Paul nadat hij eerder dit jaar Weller had verslagen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shabnam:

  Innovatief 10 Views. En ze stelden niet teleur.

  Antwoord
 2. Nander:

  Beiden mogen zich ook rekenen tot de pioniers van het videoplatform.

  Antwoord
 3. Terra:

  Volgens The Independent hebben Britse bookmakers al meer dan een kwart miljoen pond gokken op het hoofdevenement.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *