Mogen honden in de trein in italie

Datum van publicatie: 18.08.2019

Als je van plan bent om in de zomer lekker lange wandeltochten met je hond te maken neem dan genoeg water mee want het kan flink warm worden. Eerst Napels zien, dan pas sterven. Trein Londen - Amsterdam.

Deze zit bij de prijs van het treinkaartje inbegrepen. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Het spoorwegnetwerk verbindt de belangrijkste steden in de laars Italië, inclusief de plaatsen op het schiereiland Sicilië. Ook tijdens deze wintervakantie maken we fantastische wandelingen. Grote honden mogen alleen mee in treinen met compartimenten.

In België reizen kleine honden die in een tas of mand passen gratis. Gelukkig zijn de Italianen redelijk tolerant en zolang niemand elkaar hindert zal er ook niet veel scheef gaan.

Trein Milaan - Zrich? Trein Lugano - Milaan. Het Middellandse Zee klimaat beheerst heel Itali. Wij hadden de muilkorf van onze Mokka Spaanse zwerver, formaat Mechelse herder standaard aan haar riem hangen! Tickets van KLM.

Om deze site goed te laten werken, en om de site te evalueren en te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Vlucht Amsterdam - Barcelona.
 • Maar voor een viervoeter is een koeler seizoen prettiger. In het openbaar vervoer moeten honden altijd aangelijnd zijn en grote honden moeten een muilkorf om.
 • Voor de dienstregeling en boekingen kun je terecht op de website van ItaliaRail: www.

"La dolce vita voor je hond"

Tickets van easyJet. In Italië is het verstand om altijd je hondenpaspoort voor je vaccinaties en verzekeringsbewijs meenemen naar het strand. Voornamelijk de streek van Aosta tot in Rome. In Nederland is het geen probleem u tijdens de treinreis te laten vergezellen door een huisdier, maar er geldt wel een aantal voorwaarden. Denk wel aan verplichte inentingen. Je kan dus online tickets boeken voor alle treinen in Italië plus couchettes op lange afstandstreinen.

In het openbaar vervoer moeten honden altijd aangelijnd zijn en grote honden moeten een muilkorf om.

 • Meestal is het zo dat - overal waar voedsel bereid wordt - geen honden zijn toegestaan om hygiënische redenen. Afgelopen jaar waren we een dag in Madonna di Campiglio en zijn we de bergen ingegaan met de telecabine.
 • Met To Toscane neemt u uw hond met gemak mee op vakantie. Voor een hond is met de auto reizen waarschijnlijk de prettigste manier om de vakantiebestemming te bereiken, want meestal kent het dier de auto en u kunt af en toe stoppen, mocht dat nodig zijn.

Kunt u niet genieten op vakantie als uw viervoetige gezinslid er niet bij is. Uw huisdier mag met u meereizen. Op lange vluchten moet er ook eten en drinken in de bench aanwezig zijn! Le Frecce is de benaming voor de hogesnelheidstrein in Itali, die alleen tussen de grote steden rijdt. We helpen u hier graag bij.

Trenitalia: spoorwegmaatschappij voor treinen in Italië

Wil je mee op een van onze reizen of ben je gewoon benieuwd naar wat we allemaal doen? Ook 2-beners zijn op sommige stranden niet welkom. Gelukkig begreep hij dat ook, moest even met hem meelopen en toen de mensen weg waren zei hij no problem, en lachend namen wij afschijd van elkaar.

Een van de tochten die we niet snel max verstappen gp austria vergeten, is een wandeling naar een rifugio vlak bij het dorpje. Discover some of the most magnificent works of Renaissance art, mogen honden in de trein in italie, and visit some of Florence's historically significant sites. Meestal vraagt-ie wel een extra bedrag.

Op www! Dat is de reden waarom Milora naast hele leuke activiteiten voor jou en je hond ook dagopvang tijdens haar reizen aanbiedt.

Aanbieding 2 x 1 special: twee tickets halen en één betalen voor treinreizen op zaterdag

Welke mogelijkheden je treft, hangt af van waar je bent. In het voorjaar maart - mei: wanneer het wild jonkies heeft moeten honden altijd aangelijnd blijven. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dus los waar het kan en vast als je mensen mogelijk hindert. Als je van plan bent om in de zomer lekker lange wandeltochten met je hond te maken neem dan genoeg water mee want het kan flink warm worden.

 • Voor het reizen met de Italo is een stoelreservering verplicht.
 • Treinen hebben airconditioning en stopcontacten bij de stoelen.
 • Nog meer handige tips voor reizen in Italië Alle reisorganisaties voor Italië Kies de beste campings in Italië Huur een auto in Italië, zonder verborgen kosten Vakantiehuis Italië: kies uit meer dan accommodaties Bekijk hier de reisgidsen voor Italië.
 • Zelfs al is uw hond gewend om in de auto te reizen, dan nog kan zo'n lange reis stressvol zijn.

Bussen Busmaatschappijen Busstations. Botrici - Toscaanse Kust Itali 4 slaapkamers8 personen. La vita bella. Een reactie. Niet te wijzigen of te restitueren! De Frecciabianca rijdt op gewone, traditionele rails en is daardoor iets minder snel dan de andere hogesnelheidslijnen.

De Frecciarossa rijdt vele keren per dag op het traject tussen Turijn en Salerno.

Met uw hond op reis

Maar er is vooral ook heel goed nieuws. Deze trein wordt sinds geëxploiteerd door de private spoorwegmaatschappij Nuovo Trasporto Viaggiatori, en gaat de concurrentie aan met Trenitalia. Zelfs als uw hond volkomen gezond is, kan dit gebeuren.

Honden die jonger zijn dan 3 maanden, mogen het land niet in. In Itali zal je hond zeker in de zomer veel verkoeling nodig hebben. Voorafgaand aan de reis is het ook mogelijk om hulp aan te vragen. Bovendien bestaat de mogelijkheid een 'ticketloze' boeking te maken voor een groot aantal treinen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Franziska:

  Bovendien geldt in Italië de regel dat als je 2 of meer honden wilt vervoeren, deze achter een rek in de auto moeten. Vragen of advies?

  Antwoord
 2. Keziban:

  Voor jou en je hond. Bericht door Wibedan » di 17 jan ,

  Antwoord
 3. Nathasja:

  Dieren die niet toegestaan zijn in de trein: gevaarlijke honden, wilde dieren en vogels. Dus ga eens kijken of er een goedkopere of snellere verbinding wordt aangeboden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *