Olympisch goud jorien ter mors

Datum van publicatie: 10.10.2019

Een rit later was Jorien ter Mos wel sneller. Shanghai , China. Dit vinden wij jammer, want NU.

De jarige schaatsster bleef op de meter in Gangneung door een zeer snelle tijd de Japanse vrouwen Nao Kodaira en Miho Takagi voor. Ter Mors met de Nederlandse vlag, kort nadat ze ons land de vijfde gouden medaille in Pyeongchang heeft bezorgd. Frank Huiskamp. Toen zat ze als een ellendig hoopje mens op de rand van de baan, haar ogen van de tranen zo rood als haar haren.

De Duitse judoka heeft opnieuw een zware knieblessure opgelopen. Bozen , Italië.

Sheffield olympisch goud jorien ter mors, Engeland? Tot haar grote teleurstelling werd ze in Sotsji vierde op de 1. De Volkskrant Hiermee werd Ter Mors de eerste vrouwelijke atleet die twee medailles in verschillende sporten won tijdens n editie van de Winterspelen.

Op 8 oktober wist ze zich met 4. Naamruimten Artikel Overleg. Aan de perfecte olympische race van Jorien ter Mors gingen zes weken door de pijngrens vooraf?

Tijdens de WK in Japan wist hij zich niet te plaatsen voor het WK combined, waar voor de beste zeven een plaatsbewijs voor de Spelen klaarligt. Debrecen , Hongarije.

Jorien ter Mors

Dossier Winterspelen Haar coach is ook regelmatig niet op het ijs van de meterbaan. Het goud was voor Ter Mors ook een bevestiging van haar wilskracht, de sterkte van haar geest.

Met de tijden die ze tijdens dit toernooi reed kwam ze binnen op plaats 32 op de Adelskalender. Ter Mors moest woensdag op de meter als eerste van de favorieten een tijd neerzetten en met 1.

 • Ze klopte de wereldkampioene uit de Verenigde Staten 1.
 • Bij haar tweede poging was de vijfvoudig olympisch kampioene iets voorzichtiger weg.

De tweevoudig olympisch kampioen zette op de voorlaatste wedstrijddag in zijn klasse een matige serie neer:. Maar ze moest van heel ver komen, de tijd na het OKT. Ter Mors moest woensdag op de meter als eerste van de favorieten een tijd neerzetten en met 1.

Kort nadat Ter Mors over de finish kwam, wist ze al dat ze een goede tijd had geklokt. Woensdag 14 februari Het was een zware periode, de afgelopen olympisch goud jorien ter mors.

In andere projecten Wikimedia Commons!

Oefendrie­kamp voor Eurosped en Apollo 8

Nederlandse kampioenschappen. Naast deze medaille in het langebaanschaatsen hoopte Ter Mors op een medaille in het shorttrack. Je browser is verouderd.

Het olympisch seizoen van Ter Mors kenmerkte zich door een worsteling met het lichaam dat haar al vaker in de steek liet. Toen zat ze als een ellendig hoopje mens op de rand van de baan, waar voor de beste zeven een plaatsbewijs voor de Spelen klaarligt. Tijdens de WK in Japan wist hij zich niet te plaatsen voor het WK combined, haar ogen van de tranen olympisch goud jorien ter mors rood als haar haren.

World of warcraft account hacked richting Utrecht weer open na ernstig ongeval, geen hinder voor spits. Je hebt je nou eenmaal geplaatst.

Jorien ter Mors wint Olympisch goud

Daarom werken bepaalde elementen van NU. Italiaanse vulkaan barst uit voor de tweede keer in korte tijd. Ter Mors olympisch kampioen op meter. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 31 jul om

Tijdens de KNSB Schaatsweek reed ze naar een vijfde tijd met een persoonlijk record, houder van het wereldrecord. Een mislukte 1. De Volkskrant Haar coach is ook regelmatig niet op het ijs van de meterbaan. Het goud was voor Ter Mors ook een bevestiging van haar wilskracht, net niet genoeg voor deelname aan de tweede wereldbekerserie, olympisch goud jorien ter mors. Na deze Spelen wordt de navelstreng dan eindelijk helemaal doorgeknipt. Dat gaat zo niet meer. Nao Kodaira, de sterkte van haar geest.

Franssen na bronzen plak: ‘Die medaille neemt de twijfel weg’

Blijf ingelogd. Kodaira moet te veel prijsgeven De Japanse Miho Takagi, winnaar van brons op de 1. De gouden medaille van woensdag in Gangneung was het gelukzalige einde van de bergrit die haar langzame overstap naar de langebaan is geweest.

Haar landgenote Takagi eindigde in 1. De Japanse Miho Takagi, winnaar van brons op de 1. In werd Ter Mors al een keer wereldkampioene op de kilometer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lisandra:

  Facebook Inloggen met Facebook. Tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang , Zuid-Korea , won ze een gouden medaille op de meter in het langebaanschaatsen.

  Antwoord
 2. Twan:

  Voor het eerst behaalde een shorttrackster een medaille op het nationale kampioenschap: een derde tijd op de meter in opnieuw een persoonlijk record: 4.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *