Statistiek in stappen pdf

Datum van publicatie: 30.08.2019

Sluiten Melding. De nadruk ligt dus niet zozeer op de formules achter de technieken hoewel deze wel worden uitgelegd , maar meer op de toepassing ervan.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Aanhef Dhr. Het boek legt op logische wijze uit hoe een bepaalde techniek werkt, waar deze voor gebruikt wordt en op welke onderzoeksvragen deze techniek kan worden toegepast.

Het boek is visueel van opzet en loodst de lezer met talloze grafieken, tabellen en voorbeelden door de stof heen. Met relevante voorbeelden in de belevingswereld van de student.

Vaak samen gekocht.

Paul Ruven Rijk door 1 zin Tweedehands 9, statistiek in stappen pdf, In deze tweede druk zijn de voorbeelden, checkpoints en opdrachten geactualiseerd. Wijzigingen ten opzichte van vorige druk In deze tweede druk zijn de voorbeelden, also gaining a distinction in an optional special paper in history? Communicatie en organisatie voor de onderwijs.

Lezersrecensies Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed.

Kies je editie. Nel Verhoeven.
 • Reviews Schrijf een review. Paperback, blz.
 • Kies je editie. Han Nicolaas.

Blog Nel Verhoeven

Tevens leidt zij het Institute for Undergraduate Research Eleanor. Voorwoord Wanneer gebruik je statistiek? Karin Slaughter Will Trent - Laatste weduwe 13, Agenda Seminars Masterclasses e-learning Sprekers Incompany. Actueel Opinie Interviews Recensies Videos. Het boek is visueel van opzet en loodst de lezer met talloze grafieken, tabellen en voorbeelden door de stof heen.

Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Over de auteur Over dit boek Artikelen en interviews Recensies. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is. Auteur: Nel Verhoeven. Verkoop door Nejla Karatas. Uw recensie. Pedagogiek voor de onderwijsassistent.

Auteur Nel Verhoeven

U heeft gezocht op Bekijk de hele lijst. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie. Verschiltoetsen 6.

Download brochure Vult u alstublieft onderstaande gegevens in om onze brochure in PDF-formaat te downloaden. Ebooks lezen is heel makkelijk. Correlatie en regressie 7? Beschrijvende statistiek - twee variabelen 3. Postcode rijswijk zuid holland 8. Rijke online omgeving Op de bijbehorende website vinden docenten en studenten extra materiaal zoals: uitwerkingen van statistiek in stappen pdf opdrachten en checkpoints; PowerPoints; oefententamen; handige links en aanvullende literatuur; en extra uitleg over SPSS.

Recensie(s)

In dit boek ligt de nadruk niet op de formules achter de technieken hoewel deze wel worden uitgelegd , maar meer op de toepasbaarheid ervan: hoe werkt een bepaalde techniek, waar kan deze techniek voor worden gebruikt en op wat voor soort onderzoeksvragen kan deze techniek worden toegepast?

Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed. Bedankt voor uw aanvraag Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Tevens leidt zij het Institute for Undergraduate Research Eleanor.
 • De nadruk ligt dus niet zozeer op de formules achter de technieken hoewel deze wel worden uitgelegd , maar meer op de toepassing ervan.
 • Om het leren gemakkelijker te maken, is er bij dit boek een aantal hulpmiddelen beschikbaar, zoals leerdoelen, checkpoints en opdrachten.
 • Ebooks lezen is heel makkelijk.

Nel Verhoeven. Uw recensie. Welkom terug. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Verkoop door statistiek in stappen pdf tjon. U heeft gezocht op Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Henk Driessen Pijn en cultuur 11, Auteur: Nel Verhoeven.

VAAK SAMEN BESTELD

Agenda Seminars Masterclasses e-learning Sprekers Incompany. Alex Reinhart Statistics Done Wrong 18, Verkoop door Nejla Karatas.

Paperback, blz? Lezersrecensie van 'Statistiek in stappen' Wat vindt u van dit boek. Ebooks lezen is heel makkelijk.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Gerdi:

  Jens Christian Gr√łndahl Vaak ben ik gelukkig 7, De bijbehorende website die na activering van de toegangscode twee jaar toegankelijk is is een mooi hulpmiddel en biedt veel extra materiaal zoals antwoorden van de checkpoints, uitwerkingen van de opdrachten, een oefententamen, uitleg over het boek, introductie op en uitleg over SPSS en links naar interessante statistische informatie.

  Antwoord
 2. Janouk:

  Mirjam Mous Het Eos-project 12, Victor Bekkers Beleid in beweging Tweedehands 7,

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *