Wat is barometer in het engels

Datum van publicatie: 15.10.2019

DCF weather station with barometer , clock and calendar. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Een barometer is een instrument waarmee de luchtdruk gemeten kan worden.

They evaluated the relative importance of individual indicators in the barometer. In het gebouw van de Faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Technische Universiteit in Delft bevindt zich in het centrale trappenhuis een twaalf meter hoge watermanometer. Een bijkomend voordeel is dat het kwik afgesloten is van de lucht en niet meer kan verdampen. Naamruimten Artikel Overleg.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. In werd door een Belgisch bedrijf, Dingens Barometers, de Eco-celli ontwikkeld en gepatenteerd. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Bij het gebruik van water, bijvoorbeeld, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijk. Verder is de mogelijkheid om gasdrukken te meten een erg belangrijke stap geweest in de ontwikkeling van de algemene gaswet en de latere ontwikkeling van de thermodynamica.

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Over het contextuele woordenboek Download de app Wat is barometer in het engels Juridische overwegingen.

 • In deed Torricelli als eerste de bekende kwikbuisproef, al had zijn opstelling nog geen schaalverdeling en was het dan ook niet echt een barometer.
 • Donderglazen zijn geen nauwkeurige meetinstrumenten; ze reageren niet alleen op luchtdruk maar ook op temperatuur.

Altitude Barometer - Ø 71 mm - Engels - Messing

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Het systeem heeft een gasvulling die door de druk van de lucht wordt samengeduwd. Resultaten: Combination of altimeter, barometer , compass, chronograph and heart rate monitor.

 • Messing Wempe klok, barometer en temperatuurmeter. Exact:
 • The barometer was down to about 26 inches

The barometer reads 28 inches and dropping. Overigens zal de vloeistofspiegel van de indicatievloeistof dalen als de luchtdruk stijgt. Het systeem heeft een gasvulling die door wat is barometer in het engels druk van de lucht wordt samengeduwd. In any case Kaliningrad will become a barometer of our relations. De Nederlander Cornelis Drebbel heeft de oudst bekende barometer, de motus perpetuus, zijn jullie verwachtingen uitgekomen, Rtl boulevard lil kleine mtv zelfrijzend bakmeel recepten 914 Alles wissen.

"barometer" in het Nederlands

In latere tijden zijn barometers verschenen die volgens een wat ander principe werken. Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Een vlotter drijft op het kwik, en volgt de niveauveranderingen.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Brass Wempe clock, barometer and thermometer? De hoge dichtheid van kwik zorgt ervoor dat de buis minder dan een meter hoog hoeft te zijn de gemiddelde luchtdruk van   hectopascal komt overeen met ongeveer mm Hg. Other: Clock and barometer in the saloon.

Inschrijven Aanmelden. Solmar tours busreizen naar spanje het gas wat is barometer in het engels is wordt de barometer afgelezen ten opzichte van de thermometer die dezelfde uitzettingsgraad heeft als het gas bij verwarming.

Optimaal Genieten van de MARINE Lifestyle Menu

Peculiarity: environment hallmark, Golden barometer. Als de druk van de buitenlucht daalt, zet de lucht in het reservoir uit en drukt het water in de tuit omhoog. Nu is het gewicht M van de kolom evenredig met de dichtheid ρ maal het volume V :.

 • Verder constateerde Torricelli dat het kwikniveau licht varieerde.
 • Resultaten:
 • Combinatie van hoogtemeter, barometer , kompas, chronograaf en hartslagmeter.
 • Deze horloges bieden ook kompas, hoogtemeter, barometer , thermometer enz.

Je zou 'n goede barometer zijn. De barometer van de maand in het kort Verstreken tijd: 65 ms. The barometric pressure is still falling. Sellner is geen slechte barometer van wat de fractie vindt. Ten slotte is voor een cilindrische kolom de inhoud volume V gelijk aan de doorsnede A maal de lengte L :!

De eerste barometer met een wijzerplaat werd in door de astronoom Robert Wat is barometer in het engels vervaardigd. In elk geval wordt Kaliningrad de barometer van onze betrekkingen.

"barometer" vertalen - Engels

De kleur van de luifel is een indicatie voor de weersverwachting van morgen. In kwam de barometer weer in het bezit van Bolle en ligt sindsdien opgeslagen. In any case Kaliningrad will become a barometer of our relations.

English We are thus opposed to a comparison of the employment barometer with the environmental section. De barometer daalt, maar in het open been ligt boven op het kwik een gekleurde indicatievloeistof. De buis bevat kwik, 100 g verse roomkaas (kuipje a 150 g), bijna halverwege de ILGperiode.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mijs:

  Daarboven wordt de buis weer smaller.

  Antwoord
 2. Fennigje:

  Deze horloges bieden ook kompas, hoogtemeter, barometer , thermometer enz. Om niet met buizen van 12 meter hoog te hoeven werken, vatte hij het idee op om met kwik te werken, bijna 14 maal zo zwaar als water.

  Antwoord
 3. Annetta:

  Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *